Kamioni

Spreman za akciju i pauzu

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FMX

Vi ste glavni za volanom u Volvo FMX kamionu. Sada imate veću kontrolu, bolju podršku i više prostora nego ikada pre. Ovo mesto je prilagođeno za produktivnost.

Uđite u Volvo FMX kabinu i osetićete se kao kod kuće, ali je to ipak drugačije. Vaš prvi utisak će verovatno biti da je prostrana i osvetljena. Sve tri verzije kabine nude više prostora.

Kada se smestite, sve se nalazi tamo gde očekujete da bude. Naći ćete savršeni položaj za volan sa funkcijom nagiba stuba i vaša ruka prirodno seda na ručicu I-Shift menjača, uredno integrisanog u sedište. Teško je nadmašiti vidljivost oko kamiona; linija vrata je niska, prozori su veliki i svaki ugao unutrašnjosti je dizajniran tako da vam omogući kontrolu.

Povrh svega, čitav interfejs za vozača je nov – dizajniran tako da vam pomogne da držite ruke na volanu i pažnju na putu. Daje vam potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste obavili posao precizno i efikasno.

Instrument tabla je potpuno digitalna i nudi nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja u svakoj situaciji. Novi devetoinčni bočni ekran vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, kao što su maksimalno osam kamera i intuitivno upravljanje trenjem.

A uz glasovne kontrole u Volvo FMX kabini imate mnogo pomoći.

Unutrašnje podloge i materijali zrače vrhunskim kvalitetom, bez obzira na nivo opreme. Odaberite jedan od tri nivoa opreme i neku boju iz široke palete. Pronaći ćete željeni stil.

Nivoi opreme

Odaberite jedan od tri nivoa opreme enterijera i neku boju iz široke palete.

Robusna oprema

Dobija se sa presvlakama od vinila i gumenim patosnicama. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Dinamična oprema

Dobija se sa presvlakama od tekstila i gumenim patosnicama. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Oprema Progressive

Dobija se sa presvlakama od pliša ili kože i gumenim patosnicama. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FMX – slike unutrašnjosti

Prilagodite radno mesto

Obratite se zastupniku da biste osmislili novo omiljeno mesto.