Šasija za Volvo FE – za lako postavljanje nadgradnje

Kruta, a fleksibilna

Šasiju Volvo FE kamiona je moguće konfigurisati za skoro sve vrste nadgradnje. Robustna i kruta konstrukcija je četvrtasta i ravna što olakšava postavljanje nadgradnje i zadovoljava čak i najzahtevnije operacije. Osim toga, bolja specifikacija šasije za Euro 6 znači da Volvo FE ostaje fleksibilan kao pre i da na njega ne utiču strogi zahtevi za emisiju.

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji skraćuju vreme isporuke

Kraće zadržavanje kod isporučilaca nadgradnje

Kada poručite Volvo FE, isporučilac može odmah da se prijavi na veb-sajtu VBI (Volvo uputstva za isporučioce nadgradnje). Na osnovu tačnih specifikacija i 3D crteža koje sistem nudi, on može da počne sa radom čak i pre nego što kamion napusti fabriku. Isporuka je brža i ekonomičnija.

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji
Elektronski kontrolni sistem Volvo FE kamiona

Brz i lak utovar

Nivelacija vazdušnog oslanjanja može da se reguliše pomoću sistema za elektronsko regulisanje oslanjanja (ECS-a) preko prekidača na instrument tabli ili daljinskom upravljaču. Utovar je brz i efikasan bez obzira na visinu.

Mehaničko ili vazdušno oslanjanje kabine

Najsavremenije oslanjanje

Garantovano udobna vožnja. Odaberite mehaničko oslanjanja kabine kod koga se koriste zavojne opruge i amortizeri napred i nazad. Ili potpuno vazdušno oslanjanje kabine kod koga se koriste vazdušni jastuci napred i nazad.

Elektronski sistem za kočenje Volvo FE kamiona

Elektronski sistem za kočenje (EBS)

Volvo FE ima pneumatske kočnice sa ventilirajućim diskovima napred i nazad. Njegov sistem za elektronsku kontrolu kočnica (EBS) obezbeđuje brže i bezbednije kočenje i doprinosi manjem habanju kočnica. Sistem uključuje ABS sistem i sistem zajedničkog kočionog dejstva koji koristi razne kamionske kočnice u cilju ravnomernog kočenja i manjeg habanja pneumatika i kočnica. Prošireni EBS paket uključuje i funkciju zadržavanja kamiona na nagibima.

VT

Počnite sa specificiranjem

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks i on će vam reći sve o opcijama oblika šasije da biste specificirali savršen Volvo FE.

Pronađite lokalnog zastupnika