Volvo FE, član Volvo porodice

Član porodice

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn. Naglašene linije i grafički detalji. Patentirana svetla u obliku slova V. Volvo FE je manji, ali je zbog toga brži i lakši, što su dve vrlo cenjene karakteristike pri obavljanju zadataka u gradskoj okolini. Upoznajte ravnopravnog člana Volvo porodice.

Novi izgled Volvo FE kamiona

Znak prepoznatljivosti

Volvo simbol je kod redizajniranog Volvo FE kamiona podignut sa maske hladnjaka na više i istaknutije mesto. Time se stvara vizuelni utisak da je vetrobransko staklo veće, pa se čini da je vozač bliže ulici i da kamion izgleda manje opasno u gustom saobraćaju.  

Kabina za novi Volvo FE ima manji otpor vazduha

Neka vazduh struji

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn Volvo FE kamiona smanjuje otpor vazduha, čime se poboljšavaju vozne karakteristike i štedi gorivo. Prepoznatljiva prednja maska hladnjaka sa mrežom u obliku saća povećava protok vazduha i olakšava hlađenje motora i postupak naknadne obrade.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Pronađite lokalnog zastupnika

Zastanite i dobro pogledajte

Sami odlučite da li je Volvo FE najlepši distributivni kamion na putu. Samo posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika