I-Shift unapređuje produktivnost

I-Shift – naš najinteligentniji menjač do sada

I-Shift je jednostavan, pouzdan i vrlo efikasan menjač koji je promenio kamionsku industriju. Vozači ga vole zato što nema teško kvačilo i ručicu čiji otpor treba savladati i zato što je svaka promena stepena prenosa savršeno sinhronizovana. Osim toga, štedi do 5% goriva pa ga vole i transporteri.

Kabina Volvo FE kamiona – za veliku udobnost i produktivnost

Savršen prostor – za rad i odmor

Od trenutka kada uđete u Volvo FE (koristeći optimalni ulazni stepenik) do završetka smene, sve je osmišljeno tako da budete produktivniji na putu. I da vam bude udobnije na kraju dana.

Zavirite u kabinu
Volvo FE se pogoni D8K motorom.

Više snage

D8K motor od 350 KS čini Volvo FE efikasnijim kao nikada pre. Omogućava vozačima da obave više zadataka za kraće vreme. Veća snaga obezbeđuje produktivnost.

 

Pogledajte specifikacije pogonske grupe
Prednje osovinsko opterećenje od 9 tona povećava korisnu nosivost.

Jedna tona više na prednjoj osovini

Maksimalno opterećenje nove prednje osovine je 9 tona – to je za jednu tonu više od prethodne. Time se povećava korisna nosivost ili fleksibilnost za obavljanje više tipova zadataka. Kao i produktivnost.

Pogledajte specifikacije šasije
Dynafleet nudi maksimalnu produktivnost

Dynafleet – maksimalna produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izveštaji o emisiji izduvnih gasova. Potrošnja goriva. Dynafleet vam daje podatke o svakom vašem kamionu u realnom vremenu, što vam pomaže da budete maksimalno produktivni i da donosite rentabilnije odluke.

Pronađite lokalnog zastupnika

Budite produktivniji

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks. On tačno zna kako da vas i vaše poslovanje učini maksimalno produktivnim.

Pronađite lokalnog zastupnika