Specifikacije kabina za Volvo FE

  • Mere kabine
  • Karakteristike kabine

  

Mere kabine

Dnevna kabina

Dnevna kabina sa udobnim i ergonomskim okruženjem vozača. Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 1600 mm i širina 2300 mm.

Komforna kabina

Komforna kabina sa dodatnim prostorom koji može da bude opremljen krevetom za jednu osobu ili da se koristi kao kancelarijski prostor sa dodatnim odeljcima za odlaganje stvari. Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2000 mm i širina 2300 mm.

Kabina za spavanje

Kabina za spavanje sa krevetom za jednu osobu. Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2200 mm i širina 2300 mm.

Kabina sa niskim ulazom

Kabina sa niskim ulaznim stepenikom i najviše tri putnička sedišta sa pojasevima. Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2200 mm i širina 2300 mm.

Karakteristike kabine

Oslanjanje kabine
Mehaničko oslanjanje napred i nazad: zavojne opruge i amortizeri. Pneumatsko oslanjanje napred i nazad: vazdušni jastuci.

Vozačevo sedište
Postoje tri paketa opreme: Comfort, Standard i Economy. Sva tri podrazumevaju podešavanje po dužini i visini, podešavanje naslona i nagiba prednjeg kraja i integrisane naslone za glavu.

Suvozačevo sedište
Postoje tri paketa opreme: Standard, Economy ili Basic.

Boje kabine
Postoji 300 nepromenljivih varijanti. Osim toga, mogu da se poruče i dodatne boje pri adaptaciji od strane kupca.

Volan
Prečnik volana je 460 ili 500 mm, u zavisnosti od kamionske konfiguracije, i može pneumatski da se podešava do željenog položaja.

Krovni poklopac
Kabina može da bude opremljena krovnim poklopcem koji se otvara 50 mm. U ponudi su stakleni i čelični. Poklopac može da se koristi ručnim ili elektronskim putem.

Grejanje kabine
Postoje dve varijante sistema za grejanje kabine: samo grejač sa ručnom regulacijom ili grejač i klima uređaj sa ručnom regulacijom. Kao opcija postoji i sistem parkirnog grejača od 2 kW.

Unutrašnji prostor za odlaganje stvari
U kabini se nalazi puno praktičnih i pristupačnih odeljaka za odlaganje dokumenata i ličnih stvari. Iznad vetrobranskog stakla nalaze se dva odeljka za odlaganje stvari, kao i četiri odeljka po DIN standardu. Kao opcije mogu da se poruče razne kutije za odlaganje stvari i tunelske kutije za odlaganje stvari, podmetač za pisanje i kuke za odeću.

Sirene
Na raspolaganju su dva tipa dodatnih sirena, električni ili pneumatski – dve pneumatske sirene na krovu ili jedna električna sirena ispod prednjeg poklopca.

Krevet
Krevet može da bude jednodelni ili dvodelni, širine 580 ili 780 mm. Kao opcija postoji zaštitna šipka kreveta.

Kabina sa niskim ulazom
FE model sa kabinom sa niskim ulazom odlikuju lak pristup zahvaljujući vratima koja se otvaraju pod uglom do 90 stepeni i ravan pod, izvanredna vidljivost vozača i, naravno, to što je Volvo pa je bezbednost vrhunska.

Preuzimanje

Specifikacije kabina

Preuzmite sve specifikacije kabine kao PDF. Preuzimanje(PDF, 2.1 MB)
Pronađite lokalnog zastupnika

Raskomotite se

Neka vam bude udobno. Isprobajte sedište. Krevet. Zavirite u sve ormane. Nećete verovati koliko su prostrani.

Pronađite lokalnog zastupnika