Volvo FH obezbeđuje vašu rentabilnost od 1993. godine. To je samo početak.

Otkako je predstavljen pre dvadeset pet godina, Volvo FH postavlja nove standarde u kamionskoj delatnosti. To važi i za produktivnost i rentabilnost vašeg poslovanja. Da bismo to proslavili, svi na dar dobijamo obećanje da će Volvo FH i dalje podsticati napredak. To podrazumeva još veću radnu efikasnost, novo i revolucionarno razmišljanje o bezbednosti i rešenja za brže postizanje nulte emisije izduvnih gasova.

San svakog vozača od prvog dana.
To se nikada neće promeniti.

Vozači su pravi heroji kamionske delatnosti. I Volvo FH im uvek pruža bezbedno, ergonomsko i udobno radno mesto. Znamo da naše inovacije menjaju svakodnevicu vozača nabolje i da će tako i dalje biti. Iako stalno unapređujemo kamionsku delatnost, jedna stvar uvek ostaje ista – Volvo FH je san svakog vozača.

Priča o Volvo FH modelu

Priča o Volvo FH modelu

Inovacijama nikad kraja. U 1993. godini se saobraćaj zauvek promenio predstavljanjem Volvo FH kamiona. Nakon 25 godina, Volvo FH i dalje pomera granice kamionske delatnosti. Međutim, tom uspehu je prethodilo mnogo vrednog rada i teških odluka – pogledajte priču o stvaranju najboljeg kamiona u svetu.

Pogledajte film
Inovacije kod Volvo FH modela

Ovako se Volvo FH i dalje razvija

U 2018. godini Volvo FH proslavlja prvih 25 godina uspešnog rada. U cilju stalnog podsticanja napretka morate uvek da budete ispred konkurencije. Evo nekoliko primera kako Volvo Trucks nastavlja da podstiče napredak.

Pročitajte više
Volvo FH u crvenoj promotivnoj boji

25 revolucionarnih rešenja kod Volvo FH kamiona

Volvo FH je bio inovativan pre 25 godina kada je prvi put predstavljen – takav je i danas. Pogledajte ove slike koje prikazuju 25 revolucionarnih rešenja kod Volvo FH modela.

Pročitajte više
Vozači vole Volvo FH

Vozači vole Volvo FH – i on voli njih

Volvo Trucks vodi računa o vozačima. I vozači vole Volvo FH. Pogledajte neobično venčanje brazilskog vozača Giljermea.

Pogledajte film
Pronađite lokalnog zastupnika

Pogledajte Volvo FH izbliza

Postavite pitanje. Pronađite deo. Zakažite servis. Specificirajte savršen kamion za sebe. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika