Volvo FH obezbeđuje vašu rentabilnost od 1993. godine. To je samo početak.

Otkako je predstavljen pre dvadeset pet godina, Volvo FH postavlja nove standarde u kamionskoj delatnosti. To važi i za produktivnost i rentabilnost vašeg poslovanja. Da bismo to proslavili, svi na dar dobijamo obećanje da će Volvo FH i dalje podsticati napredak. To podrazumeva još veću radnu efikasnost, novo i revolucionarno razmišljanje o bezbednosti i rešenja za brže postizanje nulte emisije izduvnih gasova.

San svakog vozača od prvog dana.
To se nikada neće promeniti.

Vozači su pravi heroji kamionske delatnosti. I Volvo FH im uvek pruža bezbedno, ergonomsko i udobno radno mesto. Znamo da naše inovacije menjaju svakodnevicu vozača nabolje i da će tako i dalje biti. Iako stalno unapređujemo kamionsku delatnost, jedna stvar uvek ostaje ista – Volvo FH je san svakog vozača.

Vozač u svom Volvo FH kamionu

Kako je Volvo FH postao omiljen kod vozača

Volvo FH je po meri vozača već 25 godina. To nam je od početka bio cilj. Svaki put kada ga unapređujemo, fokusiramo se na potrebe vozača, zbog čega vam nudi mnogo više od običnog radnog mesta. Nudi vam stil života.

Pogledajte film
Starija fotografija iz fabrike

Priča o Volvo FH modelu

Inovacijama nikad kraja. U 1993. godini se saobraćaj zauvek promenio predstavljanjem Volvo FH kamiona. Nakon 25 godina, Volvo FH i dalje pomera granice kamionske delatnosti. Međutim, tom uspehu je prethodilo mnogo vrednog rada i teških odluka.

Pogledajte film
Volvo FH u suvom pejzažu

25 mesta gde se Volvo FH oseća kao kod kuće

Volvo FH je najefikasniji na jednom mestu – na Zemlji. Po kiši i vetru ili suncu i suši. Na zakrčenim putevima ili širokim prostranstvima. Pogledajte ovih 25 mesta i kako Volvo FH izlazi na kraj sa izazovima.

Pročitajte više
Volvo FH u crvenoj promotivnoj boji

25 revolucionarnih rešenja kod Volvo FH kamiona

Volvo FH je bio inovativan pre 25 godina kada je prvi put predstavljen – takav je i danas. Pogledajte ove slike koje prikazuju 25 revolucionarnih rešenja kod Volvo FH modela.

Pročitajte više
Porodična fotografija transportne firme Nord-Spedition

Stvaranje porodičnog nasleđa – uz pomoć Volvo FH kamiona

Na severu Nemačke, firma Nord-Spedition uspešno posluje uz pomoć Volvo FH kamiona. Pogledajte kako ova porodična firma prihvata transport kao stil života.

Pogledajte film
Vozači vole Volvo FH

Vozači vole Volvo FH – i on voli njih

Volvo Trucks vodi računa o vozačima. I vozači vole Volvo FH. Pogledajte neobično venčanje brazilskog vozača Giljermea.

Pogledajte film
Volvo FH u islandskom pejzažu

Volvo FH olakšava grejanje na Islandu

Geotermalni projekat koji obezbeđuje grejanje. Volvo FH transportuje cevi i postavlja nove cevovode.

Pročitajte više
Inovacije kod Volvo FH modela

Ovako se Volvo FH i dalje razvija

U 2018. godini Volvo FH proslavlja prvih 25 godina uspešnog rada. U cilju stalnog podsticanja napretka morate uvek da budete ispred konkurencije. Evo nekoliko primera kako Volvo Trucks nastavlja da podstiče napredak.

Pročitajte više
Pronađite lokalnog zastupnika

Saznajte sve o Volvo FH kamionu

Želite li širu sliku ili sve sitne detalje zbog kojih je Volvo FH tako izvanredan kamion? Lokalni zastupnik će vam rado pomoći – i dati odličnu ponudu.

Pronađite lokalnog zastupnika