Kriva obrtnog momenta dizel motora

Pogledajte naše krive

Izuzetan obrtni moment na malim brojevima obrtaja. Izuzetno širok opseg maksimalnog obrtnog momenta. I maksimalni obrtni moment koji se preklapa sa maksimalnom snagom u srednjem opsegu broja obrtaja. Uporedite naše krive obrtnog momenta i videćete razliku. Popnite se u kabinu da biste to osetili – neverovatno ubrzavanje, nenadmašnu vučnu snagu i ekonomičnu i prijatnu vožnju većim brzinama. 

 

Pogledajte kompletne specifikacije pogonske grupe

Ekonomična potrošnja goriva štedi vaš novac i doprinosi održivosti

Ugrađena ekonomičnost potrošnje goriva i briga o životnoj sredini.

Veći stepen kompresije motora od 420 i 460 KS. Optimizovani turbokompresor za motore od 500 i 540 KS. Ubrizgavanje sa zajedničkim vodom za sve motore i fino podešen softver za najbolju kontrolu motora: pored toga, smanjeno je unutrašnje trenje. Sve u cilju optimizacije potrošnje goriva i postizanja boljeg obrtnog momenta motora i bržeg odziva pri manjem broju obrtaja u minuti. Ovo pravi razliku u vašoj dobiti. A manje na životnu sredinu.

Motorna kočnica Volvo FH kamiona

Volvo motorna kočnica – VEB+

Naša patentirana motorna kočnica VEB+ koristi jedinstvenu konstrukciju bregaste osovine da bi apsorbovala do 375 kW (510 KS) na D13 motoru. U kombinaciji sa našim I-Shift menjačkim sistemom i inteligentnom regulacijom stalne brzine kretanja možete da održavate veliku prosečnu brzinu bez ugrožavanja bezbednosti ili ekonomičnosti.

Snaga Volvo FH kamiona

Odaberite odgovarajuću snagu

Odaberite jednu od četiri varijante snage – 420, 460, 500 ili 540 KS.

Pronađite lokalnog zastupnika

Veća snaga, manja potrošnja

Uverite se u snagu i efikasnost našeg asortimana motora kod lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika