Kvalitetno spavanje se podrazumeva

I-Park Cool je namenska, fabrički ugrađena funkcija koja je potpuno integrisana sa sistemom za klimatizaciju vozila. Kada visoke temperature naglo padnu tokom noći, uključuje se parkirni grejač koji omogućava spavanje u željenim temperaturnim uslovima sve do jutra.

Uživajte u efikasnom hlađenju

I-Park Cool je vrlo efikasan jer obezbeđuje rashladni kapacitet od 1000 W tokom cele noći. Ako želite da se odmarate tokom vrelog dana, rashladni kapacitet može da bude 2.500 W najviše sat vremena.

U kabini Globetrotter i Globetrotter XL Volvo FH kamiona može uspravno da se stoji

Zadržite prostor u kabini za sebe

Ugradnja klima uređaja bila bi poslednja stvar koju bismo uradili kada je reč o dodatnom kubnom metru prostora za stajanje u Volvo FH modelu. Zato je nismo ni uradili. I-Park Cool je integrisan sa sistemom za klimatizaciju, pa je sav prostor prepušten vama.

Volvo FH16 u kocki leda u pustinji

Ne gubite ni kap goriva

Klima uređaj se često montira na krov kabine, ali to sigurno nije ekonomično rešenje. I-Park Cool je ugrađen, pa aerodinamika i potrošnja goriva zadržavaju tačno predviđene vrednosti.

Volvo FH tegljač sa poluprikolicom na mračnom parkingu

Tihi noćni odmor

I-Park Cool je za 20 dB tiši od drugih sistema za klimatizaciju. To obezbeđuje smanjenje registrovanog nivoa zvuka od 75%, kvalitetnije spavanje i mnogo lepše jutro.

Pronađite lokalnog zastupnika

Vreme za rashlađivanje?

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste isprobali I-Park Cool i saznali više o vrlo inteligentnom Volvo FH modelu.

Pronađite lokalnog zastupnika