Pohvale vozača kamiona u vezi sa unutrašnjošću kabine

Veličanje vozača kamiona

Svaka komponenta i svaki delić prostora su precizno dizajnirani tako da vam bude udobnije – bez obzira na to da li ste za volanom i da li odmarate ili čvrsto spavate na krevetu.
Unutrašnje kutije za odlaganje stvari u kabini Volvo FH kamiona

Prostrana kabina

Vertikalni A-stubovi, nizak tunel za motor i visok krov čine kabinu vrlo prostranom. Ona to i jeste – čak i visoki vozači mogu uspravno da stoje jer unutrašnja visina iznosi ogromnih 220 cm.

Želite li da vidite još detalja?

Puno prostora za vaše stvari

U ovu kabinu može da stane mnogo toga. Prostrani odeljci za odlaganje stvari – napred, ispod kreveta, nazad i spolja – mogu da budu prilagođeni svim vašim potrebama. Osim toga, ima puno inteligentno osmišljenih odeljaka za sitnice.

Veći dom na točkovima

Tražite li više prostora i udobnosti? Otkrijte veću kabinu Globetrotter XXL sa krevetom koji je 250 mm širi i 130 mm duži od onog u kabini Globetrotter XL. Vaš dom daleko od kuće ne može biti udobniji.

Krevet u kabini Volvo FH kamiona

Širok i udoban krevet

Donji krevet nudi udoban odmor i može da se izvuče do širine od 900 mm (1.150 mm u kabini Globetrotter XXL). Možete čak da odaberete ručno ili elektronski kontrolisan krevet koji se naginje pod uglom od 55 stepeni, što je savršeno za odmaranje, čitanje ili gledanje TV-a.

Parkirni hladnjak Volvo FH kamiona

Ugrađen parkirni hladnjak

Izvanredno hlađenje koje ne ugrožava unutrašnji prostor ili aerodinamiku. I-ParkCool je integrisan parkirni hladnjak koji kontroliše temperaturu noću i štedi gorivo danju.

 

Saznajte više o I-ParkCool funkciji >

Volan Volvo FH16 kamiona

Inteligentno i lako upravljanje

Potpuno podesivi volan sa funkcijom podešavanja upravljačkog vratila do 20 stepeni olakšava vožnju. Praktično ga podešavate pomoću nožne pedale i sklanjate sa puta kada ulazite u kabinu i izlazite iz nje.

Prvoklasno sedište

Opseg podešavanja sedišta je izvanredan. Hod pri pomeranju napred-nazad iznosi 24 cm, a pri pomeranju gore-dole 10 cm. Osim toga, oblik sedišta daje izvanredan bočni oslonac i bolji oslonac za one sa dužim nogama.

Instrument tabla Volvo FH kamiona

ECC sa senzorima kvaliteta vazduha

Sistem za elektronsko upravljanje klimatizacijom ima bolje ventilacione otvore i mnoštvo senzora i filtera koji prečišćavaju vazduh pre nego što ga udahnete. Time se postiže vrhunski kvalitet vazduha, poboljšava odmrzavanje i eliminiše promaja.

Sistem za usluge i Infotainment

Sistem za usluge i Infotainment

Navigacija koja je jednostavna za korišćenje, Dynafleet, poboljšana komunikacija i kvalitetni audio uređaji za zabavu. Integrisani sistem za usluge i Infotainment firme Volvo Trucks spaja ove funkcije zajedno u jedan interfejs – ekran osetljiv na dodir od sedam inča. Upravljajte njime ručno, preko glasovnih komadi i putem dugmadi na volanu.

Preispitajte svoj boravak u kabini.

Lako korišćenje

Lako korišćenje

Pojednostavite upravljanje sistemom za usluge i Infotainment. I osetite prednosti: bolji, bezbedniji doživljaj vožnje, lakša navigacija i efikasnije upravljanje voznim parkom.

Ovaj sistem kombinuje jedinicu za audio i zabavu u kabini sa Dynafleet sistemom i funkcijama za navigaciju.

Integracija sistema za usluge i Infotainment znači da je njima lako upravljati. Dodirnite ekran, pritisnite dugmad na volanu ili upotrebite svoj glas. Šta god vama najviše odgovara.

Krovni poklopac Volvo FH kamiona

Bezbednosni krovni prozor

Zatamnjen stakleni krovni prozor čini kabinu prostranijom, svetlijom i prozračnijom i služi kao izlaz za slučaj opasnosti. Isporučuje se sa zastorom, mrežom protiv komaraca i opcionalnim električnim komandama.

Pronađite lokalnog zastupnika

Raskomotite se

Neka vam bude udobno. Isprobajte sedište. Krevet. Zavirite u sve ormane. Nećete verovati koliko su prostrani.

Pronađite lokalnog zastupnika