Video koji objašnjava obećanja Volvo Zlatnog servisnog ugovora

Rešenje je u telematskom mrežnom prolazu

Volvo kamion povezan preko telematskog mrežnog prolaza

Inteligentnije planiranje servisiranja

Kada imate Volvo Zlatni servisni ugovor, servisiranje ne narušava vašu radnu efikasnost. Dok ste na putu, telematski mrežni prolaz omogućava radionici da pristupi informacijama kao što su podaci o motoru, kilometraža, potrošnja goriva i status bitnih delova. Znači da vas ne zovemo da dođete na održavanje sve dok to zaista nije potrebno. Takođe vas obaveštavamo o problemu pre nego što dođe do zastoja, a kada dođete u radionicu, sve je spremno za popravku. Ne gubite ni vreme ni novac.

Volvo tehničar za kancelarijskim stolom

Rutinsko održavanje sa bilo kog mesta

Za neke postupke održavanja ne morate da dolazite u radionicu. Koristeći karakteristike na mreži, tehničar može daljinski da pristupi vašem vozilu i kalibriše prikazanu potrošnju goriva, veličinu rezervoara za gorivo (ako su montirani dodatni rezervoari) i željenu maksimalnu brzinu. Može čak i da daljinski omogući funkciju indikatora tereta. Samo se zaustavite kraj puta na nekoliko minuta i vaš virtuelni tehničar će se pobrinuti za to.

Dugme za Volvo Action Service

Izvanredna pomoć na putu

Neplanirani zastoji se događaju i zato Volvo Zlatni servisni ugovor uključuje Volvo Action Service On Call. Samo pritisnite VAS dugme na instrument tabli i javiće vam se operater koji govori vašim jezikom. Odrediće vaš tačan položaj i pristupiće dijagnostičkim kodovima grešaka u kamionu. Za nekoliko minuta poslaće servisno vozilo sa odgovarajućim mehaničarem, alatima i rezervnim delovima. Nema gubljenja vremena. Nema gubljenja resursa.

Zbog čega je služba Volvo Action Service posebna
Pronađite lokalnog zastupnika

Krenite na put i ostanite na njemu

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste saznali kako da postignete radnu efikasnost od 100%.

Pronađite lokalnog zastupnika