Šasija za Volvo FL omogućava izuzetno lako postavljanje nadgradnje

Brz i fleksibilan

Šasija Volvo FL kamiona može da se poruči sa standardnim rasporedom elemenata ili da se specificira u skladu sa bilo kakvim zahtevima i nadgradnjama. Robustna i kruta šasija je ravna i kvadratna, pa se na nju lako postavlja nadgradnja. Na okvir mogu da se montiraju nosači za isporučioce nadgradnji. Osim toga, Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji (VBI) ubrzavaju proces. Tako na najbrži i najekonomičniji način dobijate kamion savršeno prilagođen vašem poslovanju.

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji
Asortiman prednjih osovina koje se ne održavaju

Prednje osovine koje se ne održavaju

U zavisnosti od potrebnog opterećenja u ponudi je čitav asortiman prednjih osovina koje se ne održavaju. Nosivost se kreće od 4,0 do 7,1 tone. Nosivost prednje pogonske osovine za Volvo FL sa pogonom na četiri točka iznosi 5,6 tona.

Velika produktivnost – zahvaljujući elektronskom kontrolnom sistemu

Brz i lak utovar

Nivelacija vazdušnog oslanjanja može da se reguliše pomoću sistema za elektronsko regulisanje oslanjanja (ECS-a) preko prekidača na instrument tabli ili daljinskom upravljaču. Utovar je brz i efikasan bez obzira na visinu.  

Odaberite vazdušno ili lisnato oslanjanje

Odaberite oslanjanje

U zavisnosti od osovinskog opterećenja izaberite vazdušno ili lisnato oslanjanje ili njihovu kombinaciju.

Točkovi za svaki teret

Izaberite točkove

Ako izaberete D5K motor, trebaće vam naplaci od 17,5" ili 19,5". Za teže kamione sa 6-cilindarskim motorima izaberite 19,5" ili 22,5".

Elektronski sistem za kočenje (EBS)

Volvo FL ima pneumatske kočnice sa ventilirajućim diskovima napred i nazad. Njegov sistem za elektronsku kontrolu kočnica (EBS) obezbeđuje brže i bezbednije kočenje i doprinosi manjem habanju kočnica. Sistem uključuje ABS sistem i sistem zajedničkog kočionog dejstva koji koristi razne kamionske kočnice u cilju ravnomernog kočenja i manjeg habanja pneumatika i kočnica. Prošireni EBS paket uključuje i funkciju zadržavanja kamiona na nagibima.

Pronađite lokalnog zastupnika

Počnite sa specificiranjem

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks i on će vam reći sve o opcijama oblika šasije da biste specificirali savršen Volvo FL ili Volvo FL 4×4.

Pronađite lokalnog zastupnika