Volvo FL: ravnopravan član Volvo porodice

Član porodice

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn. Naglašene linije i grafički detalji. Patentirana svetla u obliku slova V. Volvo FL je možda manji od svoje snažne, dugolinijske braće, ali je jasno da je isti kao oni. Upoznajte ravnopravnog člana Volvo porodice.

Novi izgled Volvo FL kamiona

Znak prepoznatljivosti

Volvo simbol je kod redizajniranog Volvo FL kamiona podignut sa maske hladnjaka na više i istaknutije mesto. Time se stvara vizuelni utisak da je vetrobransko staklo veće, pa se čini da je vozač bliže ulici i da kamion izgleda manje opasno u gustom saobraćaju.  

Aerodinamički dizajn novog Volvo FL kamiona

Neka vazduh struji

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn Volvo FL kamiona smanjuje otpor vazduha, čime se poboljšavaju vozne karakteristike i štedi gorivo. Prepoznatljiva prednja maska hladnjaka sa mrežom u obliku saća povećava protok vazduha i olakšava hlađenje motora i postupak naknadne obrade.

Volvo FL 4×4 – za teške puteve

Prepoznatljiva pojava

Volvo FL 4×4 se razlikuje od svoje braće sa pogonom na dva točka po prepoznatljivim, specijalno dizajniranim trakama. One takođe naglašavaju njegovu robustnost i izdvajaju ga iz mase.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

VT

Da li vam se sviđa?

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste shvatili stil i suštinu Volvo FL modela iz prve ruke.

Pronađite lokalnog zastupnika