Novi ekonomični motori za Volvo FL

Motor za gradske uslove

Volvo FL ima novi motor. Ovaj ekonomičan motor ima širu, ravniju krivu obrtnog momenta i brži porast snage (čak i na malim brojevima obrtaja), pa obezbeđuje brzi odziv, veliku prosečnu brzinu i izvanredne vozne karakteristike. Efikasnije se krećete kroz gradsku sredinu i obavljate zadatke na vreme.

Upoznajte se sa našim D5K i D8K motorima
Ekonomični I-Sync menjač

I-Sync – jednostavan, snažan i ekonomičan

Automatizovani 6-stepeni I-Sync menjač Volvo FL kamiona obezbeđuje da uvek budete u savršenom stepenu prenosa. Manji broj promena stepena prenosa podrazumeva manju potrošnju goriva i manju emisiju izduvnih gasova. Pošto je standardno habanje kvačila manje, manji su i troškovi održavanja.

Upoznajte se sa I-Sync menjačem
Prijavite se za uslugu „Saveti za gorivo“ i dobićete ličnog instruktora za gorivo

Saveti za gorivo – održiva ušteda goriva

Stalno se trudite da postignete ciljnu potrošnju goriva. I videćete kako se ona smanjuje, a vi postajete efikasniji. Prijavite se za našu uslugu „Saveti za gorivo“ i dobićete ličnog instruktora za gorivo. On će redovno analizirati vaše rezultate i davati vam stručne savete, pa ćete brzo početi da štedite gorivo i biti sve bolji iz godine u godinu.

Koliko možete da uštedite pomoću usluge „Saveti za gorivo“?
Ekonomičnija potrošnja goriva pomoću Dynafleet sistema i obuke vozača

Otkrijte potencijalnu uštedu goriva na osnovu podataka

Dynafleet i obuka vozača mogu zajedno da vam uštede do 7% goriva.

Dynafleet – pratite svoju ekonomičnu potrošnju goriva

Upoznajte se sa našim inteligentnim sistemom za praćenje voznog parka. Pratite performanse svojih kamiona i vozača u realnom vremenu i gledajte automatski generisane liste na osnovu ekonomične potrošnje goriva. Zatim ih poredite, uočavajte trendove i sprovodite rentabilne promene za uštedu goriva.

Istražite Dynafleet >

Obuka vozača – male promene, velika ušteda

Naš kurs o efikasnoj vožnji vam pomaže da maksimalno iskoristite svaku kap goriva. Ovaj provereni sistematski pristup, deo programa firme Volvo Trucks za razvoj vozača, kreira ekonomične modele vožnje i održivu dugoročnu uštedu i najefikasniji je u kombinaciji sa Dynafleet izveštajima.

Volvo obuka vozača >

VT

Počnite da štedite na pravi način

Pravilan početak ima ključnu ulogu kod ekonomične potrošnje goriva. Zastupnik za Volvo Trucks je stručnjak za uštedu goriva. Zamolite ga da vam pomogne.

Pronađite lokalnog zastupnika