VT

Pomoć za isporučioce nadgradnji

Nosači za isporučioce nadgradnji, različiti zadnji krajevi i Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji rasterećuju isporučioce nadgradnji i štede vam vreme.

Saznajte više o opremi za postavljanje nadgradnje
VT

Prvoklasno ponašanje na putu

Volvo FM se zasniva na istoj platformi šasije kao Volvo FH i Volvo FH16. Unapređeni sistemi oslanjanja i stabilizatori omogućavaju kamionu da se ponaša na putu kao automobil. Osim toga, opcija Volvo dinamičkog upravljanja vam daje preciznu kontrolu bez naprezanja pri svim brzinama.

Pogledajte kako se ponaša na putu
VT

Uređaj za podizanje dvostruke osovine

Volvo FM sada može da se poruči sa potpuno novim uređajem za podizanje dvostruke osovine, revolucionarnom karakteristikom koja omogućava isključivanje i podizanje zadnje pogonske osovine kada je kamion prazan. Baš kao kod kamiona sa pratećom osovinom, ovim se značajno smanjuju poluprečnik zaokretanja i potrošnja goriva.

Više o uređaju za podizanje dvostruke osovine
VT

Manja težina, bolje performanse

Optimizovali smo standardne specifikacije kao što je tegljač 4×2 da bismo dobili mnogo lakši kamion – 75 kg lakši od prethodne verzije. To vam daje veću korisnu nosivost i manju potrošnju goriva.

VT

Veća korisna nosivost, veći prihod

Težak teret? Nema problema. Volvo FM je predviđen za veća osovinska opterećenja. Sada prednje lisnato oslanjanje može da nosi do 10 tona tereta ako se radi o jednostrukoj osovini. I do 20 tona ako se radi o dvostrukoj osovini. Tako povećavate svoje prihode i lakše rukujete teškim ili neravnomerno raspoređenim teretom.

VT

Petoosovinski kamion – pravo iz fabrike

Transportujete težak teret? Možete da dobijete petoosovinski kamion direktno iz fabrike. Brže ćete ga dobiti. Nećete morati da platite prepravku. I dobićete kamion sa odobrenjem tipa za kompletno vozilo. Osim toga, dobićete kompletnu Volvo garanciju i postprodajnu podršku, čime ćete dugoročno smanjiti radne troškove.

Saznajte više o našoj petoosovinskoj konfiguraciji 10×4
VT

Specificirajte ga i vozite

Zastupnik za Volvo Trucks može da vam kaže sve o opcijama oblika šasije. Daće vam i ključeve od kamiona da biste isprobali kako se ponaša na putu.

Pronađite lokalnog zastupnika