Ovo je praktičan, bezbedan i vredan kamion

Jonas Sandstrem

Dizajner spoljašnjeg izgleda, Volvo Trucks

Volvo FM za regionalni transport i gradsku distribuciju

Urbani dizajn

Snažan je. Aerodinamičan. I napravljen za put. Osim toga, Volvo FM se snalazi i na gradskim ulicama. Diskretniji je od nekih svojih konkurenata. I niži. Pešaci, biciklisti i vozači automobila lako vizuelno komuniciraju sa vozačem. Pa je svako putovanje lepše i bezbednije. 

Aerodinamičke linije novog Volvo FM kamiona

Član porodice

Ponovo osmišljen. Ponovo projektovan. Ponovo oblikovan. I poznatiji nego ikada pre. Zbog svojih aerodinamičkih linija i prednjih svetala u obliku slova V, Volvo FM definitivno pripada Volvo porodici. Ipak, zadržao je karakteristike zbog kojih je prethodni model bio toliko popularan. Osim toga, smela nova maska hladnjaka više naglašava njegovu pojavu.

Novi Volvo FM kamion sa sandučastom nadgradnjom

Niska kabina za spavanje

Treba li vam veći kapacitet? Odaberite nisku kabinu za spavanje i iskoristite prostor iznad kabine. Postavlja se na vrlo nisku šasiju, pa je rastojanje od puta do krova samo 261,5 cm što daje dosta prostora za prevoz automobila i druge primene gde je važna visina.

Više o niskoj kabini za spavanje

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite. Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja. Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Pronađite lokalnog zastupnika

Ponovo posetite Volvo FM

Ovo je najbolji trenutak da se ponovo upoznate sa Volvo FM kamionom. Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam pokazati sve karakteristike iz prve ruke.

Pronađite lokalnog zastupnika