Niska kabina ne podrazumeva manju udobnost vozača

1,39 m za igru

Ako prevozite automobile, treba vam nizak kamion. Često vam fali samo nekoliko centimetara da stavite još jedan. Niska kabina za spavanje novog Volvo FM kamiona je najniža do sada – ima samo 2,61 m pri odgovarajućoj specifikaciji. Ako morate da poštujete evropsko ograničenje od 4 m, ostaje vam čak 1,39 m za tovar.

Nijedna antena ne viri iz krova

Nenatrpan krov

Ako želite da iskoristite prednosti niske kabine, ne smete ništa da imate na krovu. Sve antene na Volvo FM kamionu možete da premestite – WLAN antenu na prednju policu, telefonsku antenu na instrument tablu, a antene za drumarinu, FM, CB radio i Dynafleet na bokove kabine.

Uđite u nisku kabinu za FM

Samo uskočite i iskočite

Kada po ceo dan ulazite u kabinu i izlazite iz nje, morate to da radite sa lakoćom. Ulazni stepenik se kod vrlo niske šasije Volvo FM kamiona nalazi na samo 26 cm iznad zemlje, u zavisnosti od dimenzija i marke pneumatika. Vrata se otvaraju za celih 90 stepeni, a ručke vam pomažu da lako uskočite.

Dimenzije niske kabine za FM

Kratak pregled

A. Kabina
B. Okvir
C. Oslanjanje
D. Pneumatici 355/50 (opterećeni)

Pronađite lokalnog zastupnika

Spustite se

Ako je niska kabina za spavanje to što vam treba, pozovite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks ili ga posetite. Rado će vam pokazati sve.

Pronađite lokalnog zastupnika