Lako specificiranje šasije za svaki transportni zadatak

Koliko je fleksibilan?

Mnogo. Rezervoari za gorivo mogu da budu sa bilo koje strane. Možemo da premestimo kutije za alat, rezervoare za gorivo i rezervoare za AdBlue. Dužina zadnjeg okvira može da se podešava u koracima od 50 mm. Nudimo veliki izbor osovinskih razmaka. I sve to možemo da prilagodimo u fabrici da bismo tačno zadovoljili vaše specifikacije.

Pogledajte oblik šasije
Volvo FM se prilagođava u fabrici

Fabrička garancija

Vaš Volvo FM je jedinstven. Čim ga poručite, fabrika optimizuje njegove specifikacije. Za vrlo specifične primene šasija se prilagođava u našoj fabrici. Sve ovo povećava kvalitet, smanjuje vreme isporuke i daje potpuniju garanciju – kompletan Volvo paket.

Volvo oprema za postavljanje nadgradnje olakšava posao

Inteligentno postavljena električna instalacija

Volvo FM ima opremu za postavljanje nadgradnje koja omogućava isporučiocu nadgradnje da se priključi na kamionski električni sistem radi podešavanja funkcija. Osim što napaja pomoćnu opremu, omogućava vozaču da je kontroliše preko instrument table i daljinskog upravljača.

Više o opremi za postavljanje nadgradnje
Volvo FM sa većom osovinskom nosivošću

Ekonomične osovine

Povećali smo nosivost osovina da bi Volvo FM bio još fleksibilniji. Niske šasije i čvršće osovinske konfiguracije vam pomažu da pronađete optimalno rešenje da biste preuzimali zadatke koje vaši konkurenti ne mogu i bolje obavljali one koje ste već preuzeli.

Aplikacija za pronalaženje zastupnika

Toliko opcija

Volvo FM je toliko fleksibilan da možete da specificirate baš onaj koji vam treba. Zastupnik za Volvo Trucks će vam pomoći da pronađete odgovarajuću kombinaciju.

Pronađite lokalnog zastupnika