Volvo dinamičko upravljanje smanjuje naprezanje vrata, leđa i ramena vozača do 85%

Volvo dinamičko upravljanje

Revolucionarne promene po pitanju vožnje. Stabilnost pri velikim brzinama kao kod voza na pruzi. Kontrola pri malim brzinama bez naprezanja. I savršena preciznost pri hodu unazad. Volvo dinamičko upravljanje povećava silu upravljanja do 85%, što znatno smanjuje naprezanje vrata, leđa i ramena.

Volvo dinamičko upravljanje
Volvo dinamičko upravljanje

I-Shift – najinteligentniji menjač na svetu

I-Shift je jednostavan, pouzdan i vrlo efikasan menjač koji je promenio kamionsku industriju. Vozači ga vole zato što nema teško kvačilo i ručicu čiji otpor treba savladati i zato što je svaka promena stepena prenosa savršeno sinhronizovana. Osim toga, štedi do 5% goriva pa ga vole i transporteri.

Pređite na I-Shift
Novi Volvo FM ima veću korisnu nosivost

Mnogi su kamioni dobili na težini. Ne i ovaj. Primenom programa za optimizaciju težine olakšali smo Volvo FM za 75 kg ne praveći nikakve kompromise, jer je program prilagođen primeni svakog kamiona.

Kada se ukupna težina kamiona približava vrednosti od 18 tona, jedan dodatni kilogram na tegljaču oduzima tri kilograma korisnog tereta zbog ravnoteže. Smanjenjem težine Volvo FM kamiona triput se povećava potencijalna korisna nosivost – dodatnih 225 kg. Zato ste produktivniji. I zato je svaka vožnja rentabilnija.

Idealan prostor za vozača u novom Volvo FM kamionu

Savršen prostor – za rad i odmor

Od trenutka kada uđete u Volvo FM (koristeći vrlo nizak ulazni stepenik) do završetka smene, sve je osmišljeno tako da budete produktivniji na putu. I da vam bude udobnije na kraju dana.

Zavirite u kabinu
Dynafleet omogućava maksimalnu produktivnost

Dynafleet – maksimalna produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izveštaji o emisiji izduvnih gasova. Potrošnja goriva. Dynafleet vam daje podatke o svakom vašem kamionu u realnom vremenu, što vam pomaže da budete maksimalno produktivni i da donosite rentabilnije odluke.

Istražite Dynafleet
Pronađite lokalnog zastupnika

Budite produktivniji

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite svaki kilometar.

Pronađite lokalnog zastupnika