Volvo FM: radna efikasnost od 100% pomoću Zlatnog servisnog ugovora

Garantovana radna efikasnost od 100%

Vrhunski dizajn, najkvalitetnije komponente, superiorno servisiranje i velika mreža za podršku. Kada tome dodate našu telematsku tehnologiju i Volvo Zlatni servisni ugovor, dobijate garantovanu radnu efikasnost od 100%. Kamion će vam biti na raspolaganju kad god vam zatreba. Ako to nije moguće, nabavićemo vam drugi kamion ili isplatiti novčanu nadoknadu.

Povećajte radnu efikasnost.
telematics

TELEMATSKI MREŽNI PROLAZ – TEHNIČAR U KAMIONU

Ova inteligentna tehnologija omogućava radionici da vidi informacije o motoru, kilometraži i potrošnji goriva. Tehničari takođe mogu da gledaju dijagnostičke kodove grešaka i prate status najbitnijih komponenti (disk-pločica, kvačila, akumulatora itd). Ovim praćenjem se smanjuje broj neplaniranih zastoja. Osim toga, radionica je potpuno spremna za vaš dolazak, što znači da put nastavljate u najkraćem mogućem roku.

Volvo Action Service: samo pritisnite dugme

Volvo Action Service On-Call – samo pritisnite dugme

Neplanirani zastoj u bespuću? Pritisnite VAS On Call dugme da biste se povezali sa operaterom koji govori vašim jezikom (nakon provere nacionalnosti na kartici u digitalnom tahografu). Operater zna vašu tačnu lokaciju i identifikacioni broj šasije i može da prosledi sve dijagnostičke kodove grešaka tehničaru. Držite se, uskoro vam stiže pomoć.

Više o dugmetu VAS
Volvo FM sa inovativnom bezbednosnom karakteristikom

Manji broj udesa, veća radna efikasnost

Opsednuti smo bezbednošću. To nam je u genima. I to je naš glavni princip kada konstruišemo svaki Volvo kamion. Što manje udesa kamion i vozač imaju, više vremena provode na putu. Inovativne bezbednosne karakteristike Volvo FM kamiona štite kamion, vozača i druge učesnike u saobraćaju.

Bezbednosne karakteristike koje spasavaju živote
Pronađite lokalnog zastupnika

Želite li radnu efikasnost od 100%?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks zna sve o povećanju radne efikasnosti. Posetite ga ili ga pozovite.

Pronađite lokalnog zastupnika