Građevinski gigant

Robustan i izuzetno čvrst.

Volvo FMX je naš najrobustniji kamion do sada. Tako i izgleda. Prednji kraj je izuzetno čvrst. I nudi inteligentna rešenja. Upotrebili smo materijale koji apsorbuju udare i dizajnirali table koje možete sami da zamenite. Zato manje vremena provodite u radionici, a više na poslu.

Unutrašnjost kabine Volvo FMX kamiona sa volanom

Ništa vas ne ometa. Sve je napravljeno tako da budete produktivni. Takva je unutrašnjost Volvo FMX kamiona. Jasne linije, inteligentni instrumenti i izvanredno dizajnirano sedište. Ima i puno prostora za vaše stvari. Tu je i boja otporna na prljavštinu koju zovemo gavran crna.

Pogled sa strane na FMX na putu

Projektovana ekonomičnost

Optimizovan motor. Automatska kontrola proklizavanja. Šasija koja štedi gorivo. Inteligentni menjač. Volvo FMX ima projektovanu ekonomičnost.

Koliko možete da uštedite?
Napravljen da bude izdržljiv i robustan

Čista snaga

Veći, čvršći, izdržljiviji. Volvo FMX je najrobustniji kamion koji smo ikada napravili.

Saznajte koliko je Volvo FMX robustan
Veća radna efikasnost: kamion koji naporno radi

Radna efikasnost – njoj težimo

Zastoji u radu smanjuju vašu dobit. Sve na Volvo FMX modelu je napravljeno tako da uvek bude na gradilištu, gde i pripada.

Kako u tome uspevamo?
Napravljen da bude pokretljiv: Volvo FMX na poslu

Izvanredna pokretljivost

Automatska kontrola proklizavanja. Volvo dinamičko upravljanje. Ovo je nova era kada je reč o pokretljivosti građevinskog kamiona.

Obezbeđenje pokretljivosti
Konstrukcione karakteristike Volvo FMX kamiona povećavaju produktivnost

Šta treba da uradite da bi vozači bili produktivniji?

Osmislite šasiju koja odgovara teškim uslovima. Razvijte rešenja za pokretljivost koja vožnju čine znatno udobnijom. I pomozite vozačima da unaprede veštine terenske vožnje.

Budite produktivniji
VT

Pogledajte Volvo FMX izbliza

Postavite pitanje. Pronađite deo. Zakažite servis. Specificirajte savršen kamion za sebe. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika