Što ga budete više koristili, bolje će izgledati.

Ašok Džordž

Dizajner spoljašnjeg izgleda, Volvo Trucks

Dizajnerske karakteristike naglašavaju robustnost: razmak Volvo FMX kamiona od podloge

Veći, bolji, čvršći

Svi poznati Volvo FMX elementi su tu, samo su unapređeni i poboljšani. Prednji zaštitni ram je snažniji i veći, kao i uglovi branika. Centralni vučni element je napravljen od livenog gvožđa i može da vuče do 32 t. Osim toga, nova prednja svetla su podignuta kako bi se teže oštetila.

Delovi karoserije Volvo FMX kamiona su konstruisani tako da se lako uklanjaju i menjaju

Dizajn koji štedi vreme

Obratite pažnju na isturene pričvršćivače na uglovima branika i delovima karoserije. Osim što naglašavaju robustan izgled kamiona, omogućavaju vam da brzo zamenite delove. To je sve deo naše filozofije čiji je cilj veća funkcionalnost i kraće zadržavanje u radionici.

Branik Volvo FMX kamiona: izdržljiv i praktičan

Prednji kraj – suština je u radnoj efikasnosti

Čelični branik prekriven polipropilenskom oblogom je napravljen tako da izdrži skoro svaki udar ili sudar. Na raspolaganju su vam dva izdržljiva štitnika snažnih biksenonskih svetala. Kao i zaštitna ploča motora debljine tri milimetra koja štiti donji deo kamiona. Bez obzira na vrstu radova, Volvo FMX radi non-stop.

Saznajte više o prednjem kraju
Ulazni stepenik Volvo FMX kamiona

Konstrukcija za građevinske radove

Kao vozač građevinskog kamiona često ulazite u kabinu i izlazite iz nje. Nizak i sklopiv ulazni stepenik povećavaju vašu brzinu, a neklizajuća površina bezbednost. Tanki držači retrovizora vam obezbeđuju izvanrednu vidljivost napred, a visok usisni kanal za vazduh povećava vašu vidljivost pri hodu unazad. Ne brinite se ako vam se blato zalepi za vetrobransko staklo – samo se popnite uz prednji kraj kabine i očistite ga. Svaki detalj je osmišljen za vas i vaš kamion.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

VT

Čuknite ga malo

Šutnite ga. Stanite na branik. Pritisnite prednja svetla. Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam pokazati koliko je Volvo FMX čvrst.

Pronađite lokalnog zastupnika