Volvo FMX – boja

Nije obična crna, već gavran crna

Osmislili smo specijalnu elegantnu crnosmeđu boju za unutrašnjost Volvo FMX kamiona. I nazvali je gavran crna. Manje je osetljiva na mrlje, pa je savršena za gradilište.

Volvo FMX – instrument tabla

Pregledne informacije

Bitne informacije se prikazuju na sredini instrument table ispred vas, dok su komande koje ređe koristite malo dalje. Fleksibilni prekidači vam omogućavaju da odaberete funkcije koje će biti najbliže volanu.

Volvo FMX – funkcije

Funkcije nadohvat ruke

Na volan smo premestili nekoliko dugmadi sa komandnih ručica. Ona su logično grupisana u skladu sa funkcijama i nadohvat su ruke.

Puno prostora za odlaganje stvari

Puno prostora za vaše stvari

Prostrani odeljci za odlaganje stvari – napred, ispod kreveta, nazad i spolja – mogu da budu prilagođeni svim vašim potrebama. Električni orman za sušenje koji se montira na gornji krevet ili zid kabine brzo suši odeću, peškire i cipele.

Osim toga, ima mnogo odeljaka oko vas za odlaganje dokumentacije. Ugrađena duboka kada se nalazi na vrhu instrument table i savršena je za čuvanje sitnica. Postoji i prostor za olovke i telefon, kao i utičnica za USB. Postoji čak i držač za flaše na izvlačenje.

Volvo FMX – volan

Izvanredan volan

Volan se lako podešava, pa je prostor za kolena veoma veliki. Ergonomski dizajn volana nudi različite opcije podešavanja za udobno sedenje tokom celog dana. Osim toga, možete opcionalno da poručite kožne presvlake ako želite malo veći luksuz.

Novo vozačevo sedište

Izvanredno sedište

Vozačevo sedište nudi izvanrednu udobnost, podešavanje i prostor za noge i može da se podešava napred-nazad do 20 cm, a vertikalno do 10 cm. Na raspolaganju su vam četiri različite presvlake i jastuk je najudobniji do sada.

Prostrani donji krevet

Inteligentno rešenje za spavanje

Kvalitet spavanja ne sme da bude narušen samo zato što spavate u kabini. Za donji krevet širine 70 cm, sa oprugama od 16 cm u džepovima, postoje tri nivoa tvrdoće. Ne morate da ustajete iz kreveta da biste kontrolisali unutrašnja svetla, budilnik, parkirni grejač, audio sistem, prozore i brave.

Volvo FMX – sistemi za usluge

Sistem za usluge i Infotainment

Navigacija koja je jednostavna za korišćenje, Dynafleet, poboljšana komunikacija i kvalitetni audio uređaji za zabavu. Integrisani sistem za usluge i Infotainment firme Volvo Trucks spaja ove funkcije zajedno u jedan interfejs – ekran osetljiv na dodir od sedam inča. Upravljajte njime ručno, preko glasovnih komadi i putem dugmadi na volanu.

Preispitajte svoj boravak u kabini.

Volvo FMX – praktični sistemi

Lako korišćenje

Pojednostavite upravljanje sistemom za usluge i Infotainment. I osetite prednosti: bolji, bezbedniji doživljaj vožnje, lakša navigacija i efikasnije upravljanje voznim parkom.

Ovaj sistem kombinuje jedinicu za audio i zabavu u kabini sa Dynafleet sistemom i funkcijama za navigaciju.

Integracija sistema za usluge i Infotainment znači da je njima lako upravljati. Dodirnite ekran, pritisnite dugmad na volanu ili upotrebite svoj glas. Šta god vama najviše odgovara.

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled unutrašnjosti kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

VT

Čim se popnete u kabinu, zaljubićete se u nju

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste pregledali kabinu Volvo FMX kamiona. Rado će vam pokazati sve.

Pronađite lokalnog zastupnika