Branik Volvo FMX kamiona je prekriven polipropilenskom oblogom

Dvostruko čvršći branik

Branik od vrlo kvalitetnog čelika je izdržljiv. Toliko izdržljiv da biste mogli da se zaletite u gomilu otpada i da jedva primetite neko oštećenje. Takođe je prekriven debelom zaštitnom polipropilenskom oblogom.

Branik sastavljen od tri pojedinačna dela ima pristupačne zavrtnje koji vam omogućavaju da sami zamenite sve oštećene delove da ne biste išli u radionicu i da biste znatno povećali radnu efikasnost.

Sistem prednje zaštite od podletanja štiti putnike u automobilu

Sistem prednje zaštite od podletanja (FUPS)

Kompletan donji prednji kraj ima sandučastu konstrukciju. Pojedinačni delovi zajedno daju konstrukciju koja je vrlo robustna, ali i elastična pri čeonom sudaru sa automobilom. FUPS štiti putnike u automobilu tako što se gužva unazad, apsorbujući jedan deo sile.

Zaštitna ploča motora štiti motor i smanjuje vrtloženje prašine

Zaštitna ploča motora

Terenska vožnja može da bude opasna za vaš motor. Zato Volvo FMX ima opcijsku redizajniranu zaštitnu ploču motora debljine tri milimetra koja štiti karter, creva i hladnjak motora. Zaštićeno je sve ono što je osetljivo pri terenskoj vožnji, čak i kada idete unazad. Osim toga, ako vozite u prašnjavim uslovima, ploča smanjuje vrtloženje prašine ispod kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika

Počnite od prednjeg kraja

Počnite od prednjeg kraja. Dok budete obilazili Volvo FMX, videćete zašto je to najrobustniji kamion koji smo ikada napravili. Zastupnik za Volvo Trucks će vam dati ključeve.

Pronađite lokalnog zastupnika