Dinamičko upravljanje smanjuje zamor – i najviše trpi teške uslove vožnje

Volvo dinamičko upravljanje

Krenite napred. Skrenite. Krenite nazad. Skrenite. Bilo bi dobro da je manevrisanje na gradilištu tako lako. U teškim uslovima i na malom prostoru najviše trpe vrat, leđa i ramena. Ili su nekada trpeli. Volvo dinamičko upravljanje eliminiše smetnje pre nego što ih vaši mišići osete. Osim toga, volan možete da okrećete jednim prstom, čime smanjujete zamor tela do 85%.

Isprobajte Volvo dinamičko upravljanje
I-Shift menjač je dobro prilagođen teškim terenima

I-Shift – najinteligentniji menjač na svetu

I-Shift je jednostavan, pouzdan i vrlo efikasan, zbog čega je naš najpopularniji menjački sistem. Olakšava vožnju po teškom terenu, pomaže pri manevrisanju, smanjuje opasnost od zaglavljivanja i štedi do 5% goriva.

I-Shift je takođe ojačan i poboljšan da bi mogao da se izbori sa vrlo teškim radnim uslovima. Osim toga, može da se poruči za sve osovinske konfiguracije, uključujući kamione sa prednjom pogonskom osovinom.

Pređite na I-Shift
Dynafleet obezbeđuje podatke o kamionima u realnom vremenu, što omogućava rentabilnost

Dynafleet – maksimalna produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izveštaji o emisiji izduvnih gasova. Potrošnja goriva. Dynafleet vam daje podatke o svakom vašem kamionu u realnom vremenu, što vam pomaže da budete maksimalno produktivni i da donosite rentabilnije odluke.

Istražite Dynafleet
Naučite kako da na najbolji način iskoristite Volvo FMX za građevinske radove

Unapredite svoje veštine

Vožnja u građevinskim uslovima je posao za stručnjake i odgovarajuće veštine mogu da budu od najvećeg značaja. Na kursu o radu u građevinskom segmentu, koji je deo programa firme Volvo Trucks za razvoj vozača, unapređujete tehniku terenske vožnje. Osim toga, maksimalno iskorišćavate terenske karakteristike i performanse kamiona. Zato na gradilištu radite maksimalno produktivno.

Obuka „Rad u građevinskom segmentu“
Inteligentna šasija olakšava produktivnost

Inteligentna šasija

Da li šasija može da poveća vašu produktivnost? Ova može. Zadnje vazdušno oslanjanje GRAS-G2 nudi neverovatan razmak od podloge veličine 300 mm, a redizajniran donji deo je tako dobro zaštićen da samo najveće kamenje može da vas uspori. Bolja vuča i manji intenzitet vibracija obezbeđuju bržu, prijatniju vožnju, što može da poveća produktivnost povećanjem prosečne brzine do 10 km/h.

Istražite šasiju
Veća korisna nosivost štedi novac

Dodatni teret

Jedan od najefikasnijih načina za povećanje produktivnosti je povećanje korisne nosivosti. Zato smo povećali nosivost prednjeg oslanjanja sa 18 na 20 tona. Osim toga, ako morate da prevozite najteže terete, sada možete da dobijete petoosovinske konfiguracije direktno iz fabrike, čime ćete uštedeti vreme i smanjiti troškove postavljanja nadgradnje.

Saznajte više o petoosovinskim konfiguracijama
Originalni Volvo delovi održavaju dug radni vek kamiona i pomažu vam da radite efikasnije

Produktivni delovi

Originalni Volvo delovi održavaju Volvo kvalitet vašeg kamiona. Duže radi na gradilištu pa je efikasniji, a vi produktivniji. Zahvaljujući mreži radionica na 140 tržišta širom sveta i naprednim logističkim sistemima za pravovremenu isporuku, potreban deo nikada nije daleko.

Istražite originalne Volvo delove
Pronađite lokalnog zastupnika

Budite maksimalno produktivni

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks ili svratite do njega. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite svaki kilometar.

Pronađite lokalnog zastupnika