Servisiranje – jedan korak napred

Planiranje servisiranja Volvo FMX kamiona: prilagođeno vašem poslovanju

Plan po vašoj meri

Uz besplatan Volvo plan servisiranja nećete biti u radionici kada treba da budete na gradilištu – preventivno održavanje se planira unapred i savršeno prilagođava vašem poslovanju. Kada dođete u radionicu, originalni Volvo servis obavljaju vrlo vešti i sertifikovani Volvo tehničari koji uvek koriste samo originalne Volvo delove.

Servisiranje na Volvo način
Ugovori vam pomažu da održavate Volvo FMX u vrhunskom stanju

Volvo Plavi servisni ugovor

Naš Plavi servisni ugovor održava vaš Volvo FMX u vrhunskom stanju. Obuhvata preventivno održavanje, a troškove servisiranja znate unapred što vam daje veću preglednost i bolju kontrolu nad poslovanjem. Osim toga, povećava radnu efikasnost, smanjuje ukupan trošak vlasništva i uvek dobro održava vaš kamion.

Volvo Plavi servisni ugovor
Dugme VAS On-Call vas direktno povezuje sa servisnim osobljem

Volvo Action Service On-Call – samo pritisnite dugme

Ostali ste kraj puta? Pritisnite VAS On-Call dugme i javiće vam se operater. On zna vašu tačnu lokaciju i identifikacioni broj šasije i može da prosledi sve dijagnostičke kodove grešaka tehničaru. Opustite se. Pomoć stiže, pa ćete put nastaviti za tili čas.

Više o službi Volvo Action Service
Menadžer voznog parka drži stvari pod kontrolom

Kontrola pomoću Dynafleet sistema

Dynafleet usluga za status vozila daje menadžeru voznog parka pregled upozorenja i alarma na instrument tablama u vašim kamionima. Ona olakšava planiranje preventivnog održavanja i povećanje radne efikasnosti.

I-Shift: bezbedan menjač koji štedi vreme

Menjač koji štedi vreme

I-Shift vam daje vrhunske vozne karakteristike, ali to nije sve. Pomoćni sistem za promenu stepena prenosa rasterećuje pogonsku grupu i pneumatike i povećava radni vek kvačila. Produžili smo interval ispuštanja ulja na 450.000 km. I poboljšali vođenu dijagnostiku. Odaberite I-Shift za svoj Volvo FMX da biste manje vremena provodili u radionici, a više na poslu.

Pogledajte šta još I-Shift može da uradi
Donji deo Volvo FMX kamiona je zaštićen od oštećenja

Svi delovi su zaštićeni

Kada ste na gradilištu ili se hvatate u koštac sa teškim terenom, uvek postoji opasnost da nešto ošteti donji deo vašeg kamiona. Ili je tako nekada bilo. Zadnje vazdušno oslanjanje GRAS-G2 obezbeđuje Volvo FMX kamionu razmak od podloge veličine 300 mm. Stavili smo sve najbitnije delove, uključujući kočnice, iznad pogonske osovine i zaštitili motor pločom debljine tri milimetra. Potrebno je da udarite u nešto zaista krupno da biste morali da odete u radionicu.

Upoznajte se sa šasijom
Izdržljivi prednji branici se lako popravljaju radi veće radne efikasnosti kamiona

Nezaustavljiv prednji kraj

Prednji kraj Volvo FMX kamiona obezbeđuje radnu efikasnost. Čelični branik prekriven polipropilenskom oblogom zadržava oblik nakon udara. Istureni pričvršćivači vam omogućavaju da sami zamenite branike i delove karoserije da ne biste gubili vreme u radionici.

Ako se zaglavite, oslobodite vučni element od livenog gvožđa da bi vas drugo vozilo izvuklo za tili čas. Trebaće vam dosta truda da slomite prednja svetla – podignuta su visoko i imaju izmenljive štitnike za putne i terenske uslove.

Pogledajte prednji kraj
Pronađite lokalnog zastupnika

Vreme za veću radnu efikasnost?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam reći sve o karakteristikama Volvo FMX kamiona za radnu efikasnost. Svratite do njega ili ga pozovite.

Pronađite lokalnog zastupnika