Kamioni

Kvalitet – to je ono čega se držimo

To nije samo reč. To je naša misija. Uvek nastojimo da postignemo više od očekivanog i ništa ne prepuštamo slučaju. To je u osnovi svega što radimo, od razvoja proizvoda do globalne servisne mreže. Kako merimo kvalitet? Prema performansama vašeg kamiona. Na putu je uvek kada vam je to potrebno. A vi poslujete maksimalno rentabilno.

Kvalitetni proizvodi

Konstruišemo, testiramo, merimo i proizvodimo svaki deo i komponentu sa tačnošću koju neki smatraju ekstremnom. To je proces koji obavljamo strasno i precizno, kontrolišući kvalitet od početka do kraja. On je osnova za efikasnost, raspoloživost, bezbednost i udobnost koju osećate za volanom Volvo kamiona. Prelazeći kilometar za kilometrom.

Kvalitetne usluge

Podrška koju vam pružaju naši zastupnici. Veština i stručnost naših tehničara, gde god da vam zatrebaju. Veličina i efikasnost naše globalne mreže za podršku. Kada je reč o kvalitetu usluga, firma Volvo poboljšava sve, od ekonomične potrošnje goriva i bezbednosti do produktivnosti i sigurnosti vozača. Obezbeđuje pomoć i delove u najkraćem roku, održava vaš kamion u voznom stanju i omogućava vam da budete rentabilni.

Želite li da vidite kvalitet na delu?

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks. Mogao bi da vam priča o kvalitetu ceo dan. To je njegova strast.