Kamioni

SRBIJA

×

Najnovija saopštenja za javnost

Obaveštenje vezano za početak prodaje našeg novog asortimana kamiona

Obaveštenje vezano za početak prodaje našeg novog asortimana kamiona

Globalna transportna industrija kamionima i njeni dobavljači smanjili su nivo svojih aktivnosti. Razlog su mere koje su zemlje preduzele kako bi usporile širenje Korona virusa.
Privremeno obustavljen rad prodajno-servisnog Volvo Trucks centra Doljevac

Privremeno obustavljen rad prodajno-servisnog Volvo Trucks centra Doljevac

Volvo kamioni Srbija obaveštavaju vlasnike i korisnike Volvo kamiona i autobusa da je, zbog sprečavanja širenja virusa COVID-19, od 31. marta 2020. godine privremeno zatvoren prodajno-servisni centar u Doljevcu kod Niša.
Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Dragi kupci, Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uverim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.
08A3977 FH 4x2, poluprikolica, dugolinijski prevoz na putu

Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FH – sledeću generaciju kamiona koji je dizajniran za vozača

Firma Volvo Trucks je predstavila novi Volvo FH sa redizajniranom kabinom, inovativnim bezbednosnim funkcijama i radnom sredinom fokusiranom na vozača. Ključni cilj novog dizajna je da vozaču pruži produktivniji, bezbedniji i udobniji život na putu.
R2A8182 – novi asortiman teških kamiona firme Volvo Trucks

Firma Volvo Trucks pokreće novu generaciju teških kamiona sa fokusom na vozača

Firma Volvo Trucks predstavlja četiri nova kamiona sa jakim fokusom na okolinu, bezbednost i produktivnost vozača. „Zaista smo ponosni na ovu veliku investiciju koja gleda u budućnost. Naš cilj je da budemo najbolji poslovni partner naših klijenata tako što ćemo im dodatno poboljšati konkurentnost i pomoći im da privuku najbolje vozače na sve težem tržištu“, kaže Rodžer Alm, predsednik firme Volvo Trucks. Četiri teška kamiona, Volvo FH, FH16, FM i FMX, predstavljaju oko dve trećine isporuka firme Volvo Trucks.
Firma Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FH16

Firma Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FH16 – kombinuje udobnost sa snagom za superiornu produktivnost

Firma Volvo Trucks je predstavila novu generaciju Volvo FH16 kamiona koji uspešno spaja nove bezbednosne funkcije, radno okruženje napravljeno za vozače i najnovije tehnologije da bi klijentima pružio veću produktivnost. Novi glavni model pripada sledećoj generaciji vozila firme Volvo Trucks dizajniranim za vozača.