Kamioni

Naša globalna kampanja za bezbednost dece u saobraćaju

Stani. Pogledaj. Mahni

Donesi promenu gde god da se nalaziš

Broj dece koja učestvuju u Volvo Trucks kampanji  Stani, pogledaj, mahni nastavlja da raste. Cilj nam je da pomognemo deci širom sveta da razumeju kako da se ponašaju bezbedno tamo gde ima saobraćaja. Prvo da se zaustave. Zatim da pogledaju i osmotre okruženje. I napokon da mahnu vozaču i uvere se da ih je video.

Podstakli smo svoje zaposlene širom sveta da se uključe u promovisanje bezbednosti svoje dece i dece iz njihovih zajednica. Sve više zemalja sada pristupa kampanji Stani, pogledaj, mahni.

Ako nam se pridružite, stvarno možete da napravite promenu.

Stani, pogledaj, mahni spasava živote

Više od 260.000 dece mlađih od 19 godina svake godine pogine u saobraćajnim nezgodama. U velikom broju ovih nezgoda učestvuju kamioni i autobusi. Mnogo mladih života može da se spase podučavanjem dece kako da se ponašaju u saobraćaju.

Materijal za obuku Stani, pogledaj, mahni osmišljen je tako da pomaže roditeljima, nastavnicima, organizacijama i nadležnim organima u podučavanju dece putem zabavne interaktivne i praktične obuke.

Sav materijal je besplatan i dostupan svima. Sadrži osnovni i obuhvatniji komplet, animiranu interaktivnu priču, kao i PowerPoint prezentaciju i uputstva za kurs.

Kompleti za obuku su dostupni na nekoliko jezika.

Saveti koji spasavaju živote

Firma Volvo Trucks je razvila inspirativni materijal za obuku Stani, pogledaj, mahni u formatu lakom za korišćenje. Materijal je osmišljen tako da pomaže roditeljima, nastavnicima, organizacijama i nadležnim organima u podučavanju dece putem zabavne i interaktivne obuke.

Sav materijal za kampanju je besplatan i svako može da ga koristi.

Uputstvo za instruktore Format PDF Size 1009 KB
Uputstvo za instruktore (RHD) Format PDF Size 4 MB
Uputstvo za korisnike Format PDF Size 49 KB
Poster Format PDF Size 3 MB
Vozačka dozvola Format PDF Size 86 KB
Podloga u saobraćajnom dezenu Format PDF Size 951 KB
Interaktivna priča Format PPTX Size 188 MB

Uverite se u bezbednost iz prve ruke

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks može da vam pokaže sve izvanredne bezbednosne karakteristike i da odgovori na sva vaša pitanja o bezbednosti.