Kamioni

Volvo FE Electric

Neka grad funkcioniše. Ovaj izdržljivi troosovinski kamion sa bruto težinom vozila do 27 tona odlično odgovara na zahtevne zadatke prevoza po gradu kao što su sakupljanje otpada, transport materijala za lake građevinske radove i isporuke. Može da se poruči sa uslugama i podrškom da bi se olakšao prelazak na električni transport.

Ukupna težina vučnog voza do 27 tona

Snaga do 225 kW

Radna autonomija do 275 km

Produktivnost i kontrola 

Dobijate pristup stalnom nadzoru kamiona i planiranju usluga sa predviđanjem kako biste obezbedili radnu efikasnost i isporuke. Zahvaljujući portalu Volvo Connect, dobijate i dodatnu sigurnost kroz planiranje trase i pozicioniranje sa energetskim statusom u realnom vremenu.

Lako dostupna snaga

Dva elektromotora u kombinaciji sa dvobrzinskim menjačem nude neometanu vožnju. Ogromna snaga od čak 225 kW/300 KS laka je za rukovanje.

Radna autonomija za vaše potrebe

Uz radnu autonomiju od čak 275 km, tehnologija akumulatora najnovije generacije omogućava vam da optimizujete kamion svojim potrebama. Ako manja radna autonomija pokriva vaše potrebe, možete da koristite manje akumulatora i time znatno povećate nosivost. 

Specifikacije – Volvo FE Electric

Karakteristike

Volvo FE Electric

  
Konfiguracije osovina​

Kamion: 4×2, 6×2

Sve osovine su sa vazdušnim oslanjanjem

  

Kabina

Dnevna kabina, kratka kabina za spavanje, kabina za spavanje, kabina sa niskim ulazom

  

Ukupna masa vučnog voza 

Do 27 tona  
Kapacitet akumulatora280–375 kWh, 3 do 4 akumulatora.  

Radna autonomija

Do 275 km

  
Vreme punjenja (pun kapacitet, 4 akumulatora)

16,8 sati sa naizmeničnom strujom (22 kW)

2,3 sata sa jednosmernom strujom (150 kW)

  

Pogonska grupa 

2 električna motora, dvobrzinski menjač  
PerformanseKontinuirano napajanje do 225 kW (300 KS)  

Primene

Pogodnost za nadgradnju. Električni prenosnik snage

  

 

   

 

Prelazak na električni transport u samo četiri koraka

Sa nama, prelazak na električni transport može da bude jednostavan proces. Osim što obezbeđujemo kamione i infrastrukturu, na raspolaganju smo da bismo bili sigurni da ćete dobiti pravo rešenje koje odgovara vašim zahtevima. Pregledaćemo vaše ciljeve i rutine i doći do kompletnog rešenja. Evo četiri laka koraka za prelazak na električni pogon.

 

Pročitajte četiri koraka ovde

Neophodne usluge. Namenska podrška. 

Kada je u pitanju elektromobilnost, Volvo Trucks je pouzdan partner u ovoj oblasti. Pored naše dokazane istorije inovacija u razvoju električnih vozila, posvećeni smo pružanju kompletnih rešenja koja se ne ograničavaju samo na kamion. Pored toga, pružićemo vam podršku koja vam je potrebna da električni transport pretvorite od standardne u ključnu poslovnu stavku.

 

Pročitajte više o električnim uslugama

Napravite Volvo FE Electric po svom ukusu

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.