Kamioni

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry je električni kamion sa sjajnom vidljivošću i udobnošću vozača. To je savršen izbor kada vam je potreban kamion velikog kapaciteta za bilo koji segment gradskih zadataka, kao što su sakupljanje otpada, građevinski radovi ili dostava robe. Odaberite jednu od različitih konfiguracija kabine i šasije kako bi odgovarale vašim potrebama.

Odlična vidljivost i udobnost

Dok ste u sedištu vozača, blizu ste ulice, a niska kabina obezbeđuje maksimalan direktan pogled. Kao rezultat toga, Volvo FM je u stanju da odgovori čak i na najstrože bezbednosne standarde vezane za direktan vid.

Lak ulaz i izlaz

Kabina sa niskim ulazom je savršena ako često ulazite i izlazite iz nje tokom smene. Vozač može lako da uđe i izađe na strani suvozača radi veće bezbednosti i udobnosti. Na kraju, to može učiniti vaše radno okruženje ergonomičnijim i još bezbednijim. 

Lako se vozi

Jednostavna električna pogonska grupa i Volvo dinamičko upravljanje, koji su standardno dostupni, čine kamion lakim za manevrisanje kroz uske ulice. Jednostavnost vožnje može pomoći vozačima da im radna smena protekne ugodnije i opuštenije.

Prostor za posadu

Volvo FM Low Entry se može prilagoditi samo za vozača, za jednog putnika ili do tri putnika. To znači da kamion može imati veliki broj primena – od isporuka do sakupljanja otpada, komunalnih zadataka i građevinskih radova.

Spreman za grad

U modelu Volvo FM Low Entry, uživaćete u boljem direktnom vidu nego u većini drugih kamiona. To može omogućiti da vaš rad ispuni najstrože bezbednosne propise za gradove. Povrh svega, nudi jednostavnu i laku vožnju, a moći ćete da upravljate teškim transportom sa nultom emisijom izduvnih gasova.

Ukupna težina vučnog voza do 32 tone

Domet do 200 km

Snaga do 330 kW

Specifikacije modela Volvo FM Low Entry

Karakteristike​

Volvo FM Low Entry

  

Konfiguracija osovina​Kamion: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Kabina​

Mala posada

  

Ukupna kombinovana težina

Do 32 tone

  

Kapacitet akumulatora

360 kWh, 4 akumulatora

  

Domet

Do 200 km

  

Vreme punjenja (pun kapacitet​)

8,5 sati sa naizmeničnom strujom (43 kW)
1,5 h sa jednosmernom strujom (250 kW)

  

Pogonska grupa

2 elektromotora, I-Shift menjač

  

Performanse

Kontinuirano napajanje do 330 kW

  

Primena

Pogodnost za nadgradnju. 3 izvoda snage:
(električni, mehanički i prenos)

  

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonske grupe.

Spreman za grad

Lokalni Volvo Trucks prodavac ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.