Kamioni

Naša kampanja za bezbednost u saobraćaju

DA VIDITE I DA VAS VIDE

Aktivnost koja se lako koristi i pokazuje vam kako da unapredite bezbednost prilikom interakcije između pešaka, biciklista i vozača kamiona.

Razlika koja spasava živote

Bezbednost je prioritet firme Volvo Trucks od samog početka. Naša istraživanja i analize pokazuju da većinu saobraćajnih udesa izazivaju ljudski faktori. To je razlog zašto, osim razvoja raznih inovativnih bezbednosnih funkcija za svoje proizvode, želimo da uradimo nešto više.

Da vidite i da vas vide

Naš cilj je da ljudi bolje razumeju značaj vidljivosti u saobraćaju. U kampanji se naglašavaju situacije u kojima učestvuju biciklisti i drugi učesnici u saobraćaju i način na koji treba da se ponašaju kada naiđu na kamion.

Obrazovni komplet je besplatan i dostupan svima. Nastavnici, na primer, mogu da ga koriste za vežbe sa učenicima, a rukovodioci mogu da ga koriste kao poslovnu aktivnost.

Obrazovni komplet

Motivacioni komplet „Da vidite i da vas vide“ sadrži uputstvo za instruktore, PowerPoint prezentaciju i uputstvo za bezbedno izvođenje vežbe na otvorenom sa kamionom.

Po završetku aktivnosti često je korisno podeliti poklone kao što je fluorescentni prsluk u cilju dodatnog promovisanja bezbednosti u saobraćaju.

Preuzmite obrazovni komplet

Obrazovni komplet Format ZIP Size 870 MB

Uverite se u bezbednost iz prve ruke

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks može da vam pokaže sve izvanredne bezbednosne karakteristike i da odgovori na sva vaša pitanja o bezbednosti.