Kamioni

Volvo FM na gas

Volvo FM na gas je kamion za regionalni i dugolinijski transport sa visokim performansama i smanjenim CO2 otiskom. Radi na biološki tečni prirodni gas i HVO i možete da pokriva duge trase sa velikim teretom: sve to je bez emisije ugljen-dioksida, izračunato od rezervoara do točka.

Manji CO2 otisak u regionalnom transportu

Volvo FM na gas nudi iste performanse i produktivnost kao Volvo FM na dizel-gorivo, ali sa opcijom rada bez emisije ugljen-dioksida. Kamion savršeno odgovara za regionalni transport i možete da birate između 420 KS, 460 KS ili 500 KS snage sa do 2500 Nm obrtnog momenta.

Snažan motor

Motor modela Volvo FM na gas zasniva se na tehnologiji dizel-motora i nudi znatno veći obrtni moment, izlaznu snagu i efikasnost od drugih motora na gas. Savršeno se uklapa u zahtevne regionalni transport sa velikim kombinovanim težinama.

Smanjen CO2 otisak

Motor koristi biološki tečni prirodni gas (biogas) ili tečni prirodni gas (prirodni gas), ali i malu količinu obnovljivog HVO ili dizel-goriva. Takođe koristi AdBlue radi naknadne obrade izduvnih gasova. Ova pogonska grupa nudi potencijal za smanjenje CO2 otiska do 100%, izračunato od rezervoara do točka, kada se koriste biološki tečni prirodni gas i HVO.

Kapacitet tečnog prirodnog gasa za vaše trase

Volvo FM na gas je dostupan sa tri različite veličine rezervoara koje odgovaraju vašoj primeni. Moguća je radna autonomija do 1000 km. Možete da nabavite kamion koji je odličan za duge trase sa velikim rastojanjima između zaustavljanja radi dopune goriva.

Napravite Volvo FM kamion na gas po svom ukusu

Odluka je vaša. Konfigurišite svoj Volvo FM na gas tako da odgovara vašim zadacima. Na raspolaganju su vam osovine, motori, rezervoari i kabine različitih karakteristika, kao i druge opcije za vaše potrebe.

Efikasan transport bez kompromisa

Volvo FM na gas vam omogućava da radite u regionalnom i dugolinijskom transportu sa visokim kombinacijama i da smanjite emisiju CO2 do 100% kada koristite biološki tečni prirodni gas i HVO. To se izračunava od rezervoara do točka i poredi se sa kamionom koji koristi evropski standardni dizel. Nema potrebe da se pravi kompromis ni po pitanju radne autonomije ni produktivnosti.

Do 60 tona

Domet do 1000 km

Do 500 KS

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonske grupe.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.