Kamioni

Karakteristike

Istražite karakteristike zbog kojih je Volvo kamion pogodan za vaše izazove. Postoje inovacije koje vas čine produktivnijim i energetski efikasnijim. Neke od njih čine život lakšim i bezbednijim, a neke poboljšavaju doživljaj vožnje. Evo izbora nekih karakteristika naših kamiona.

Povećana bezbednost i udobnost vozača

Sistem kamera za nadzor

Sistem kamera za nadzor poboljšava aerodinamiku kamiona radi uštede energije. Otvara vam vidno polje, a noćna vidljivost vam daje jasan pogled kroz mrak.

Istražite naš sistem kamera za nadzor

Život u kabini

Ako provodite mnogo vremena u kabini Volvo kamiona, cenićete rešenja koja smo ugradili da vam pomognemo da poboljšate kvalitet života na putu. Prostor, udobnost, skladištenje i udobnost koji posao pretvaraju u kvalitetno vreme.

Sve o životu u kabini

Volvo dinamičko upravljanje

Bočni vetrovi, kolotrazi ili rupe na putu? Volvo dinamičko upravljanje filtrira smetnje i rasterećuje vaša ramena. Takođe podržava druge sisteme koji vam pomažu da vozite još bezbednije.

O Volvo dinamičkom upravljanju

Sistemi podrške vozaču

Naši sistemi za podršku vozaču su dizajnirani tako da vam pomognu da poboljšate bezbednost u širokom spektru situacija – bilo da se krećete velikom brzinom na auto-putu ili vozite u gradovima sa drugim učesnicima u saobraćaju u neposrednoj blizini.

Otkrijte naše sisteme za podršku vozačima

Prilagođeno vašim performansama

Pripremljen za postavljanje nadgradnje

Što brže dobijete kamion sa nadkonstrukcijom po želji, to bolje. Volvo kamioni su dobro pripremljeni za postavljanje nadgradnje još od fabrike. A proizvođač karoserije dobija pristup opsežnoj podršci od nas. To će skratiti vreme isporuke i poboljšati kvalitet celokupnog kamiona.


Više o pripremljenosti za postavljanje nadgradnje

Šasija

Želite kamion sa šasijom koja je napravljena za zadatke koje ćete obavljati. Prilagođavamo vašu šasiju kako bismo vam omogućili uspešno obavljanje posla.

Istražite naše opcije za šasiju

Energija i efikasnost

I-See

Da li znate kako da optimizujete brzinu, promene stepena prenosa i kosting u skladu sa topografijom, krivinama i predstojećim saobraćajnim gužvama kako biste uštedeli energiju? I-See zna, a njegovo znanje je zasnovano na podacima.

Pogledajte više detalja o funkciji I-See

I-Save

Ušteda goriva nikada nije bila veća. I-Save je idealno rešenje za smanjenje potrošnje goriva u operacijama dugolinijskog transporta i radi to uz odlične vozne mogućnosti.

O funkciji I-Save

Volvo motori

Asortiman Volvo kamiona vam omogućava da izaberete neki od kamiona koje pokreću električna energija, gas ili dizel. I to možete da uradite u čitavom opsegu od srednjih do teških vozila. Detaljnije pogledajte različite dostupne alternative u pogledu energije i izlazne snage.

Istražite alternativne opcije motora

I-Shift

i-Shift nudi asortiman automatskih menjača koji su dizajnirani da učine vožnju lakšom, udobnijom i efikasnijom. Industrijsko merilo.

Saznajte više o funkciji I-Shift

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonske grupe.

Prilagođeno vašim performansama

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.