Kamioni

SRBIJA

×

Najnovija saopštenja za javnost

51 matches

1 of 3

 • Na većini evropskih tržišta, uključujući i Srbiju, u toku je završna implementacija nove online platforme na kojoj će se ubuduće prodavati isključivo korišćeni Volvo kamioni iz novog programa Volvo Selected Pro. Kompletna procedura će se obavljati na nov način: od izlaganja i brendiranja, do detaljnije kontrole ispravnosti i duže garancije, ali i mogućnosti da se vozilo proverene kondicije kupi ili proda u bilo kom delu kontinenta u kojem posluje služba Volvo Selected Pro.

  `
 • Lanuti grupa, italijanska kompanija za transport i logistiku, naručila je 1.000 novih kamiona Volvo FH sa najnovijom tehnologijom uštede goriva, I-Save. Kompanija vidi potencijal u tome da smanji potrošnju goriva za 10 procenata, kao i da smanji emisije CO2 .

  `
 • Lotex Group iz Beograda, čija je delatnost niskogradnja - projektovanje i proizvodnju standardnih i specijalizovanih građevinskih konstrukcija, preuzela je i u eksploataciju uključila 15 kamiona iz familije FMX, što je najveća pojedinačna isporuka Volvo građevinskih vozila u Srbiji u 2020. godini.

  `
 • Kompanija Serbia Zijin Bor Copper, koja je od decembra 2018. godine većinski vlasnik jednog od najvećih proizvođača bakra u Evropi, nekadašnje kompanije Rudarsko-topioničarski basen Bor, preuzela je tegljač Volvo FH 64T s motorom od 540 KS i visokim zadnjim vazdušnim ogibljenjem, koji vuče specijalnu poluprikolicu, jedinstvenu u Srbiji, nominalne korisne nosivosti 103,65 tona.

  `
 • Porodična prevoznička kompanija Đurić MEM iz Šimanovaca ove jeseni je kupila prvi novi Volvo kamion – tegljač FH s motorom od 500 KS, koji se, po navodima gospodina Dejana Đurića, zaduženog za organizaciju poslovanja, pokazao odličnim vozilom u transportu peska, šljunka i kamenih agregata.

  `
 • Postojeći asortiman Volvo kamiona podrazumeva dobro proverena rešenja koja su napravljena kako bi poboljšala vaše poslovanje i produktivnost i time doprinela vašoj profitabilnosti.

  `
 • `
 • Novi teški kamioni kompanije Volvo Trucks, koji su pušteni u prodaju u 37oj nedelji, razvijeni su kako bi pomogli vozačima da efikasno, sigurno i odgovorno rade svoj posao. Svi modeli - Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX - imaju novi, fleksibilni korisnički interfejs sa digitalnom instrument tablom koja vozačima pruža relevantne informacije u svakoj situaciji. Pored toga, kamioni Volvo FM i FMX imaju nove kabine koje vozačima obezbeđuju više prostora i poboljšanu direktnu vidljivost.

  `
 • Za prvih 100 Volvo vozila nudi se mogućnost potpuno besplatnog pregleda i dijagnostike tehničkog stanja vozila u Volvo Trucks sevisno-prodajnom centru u Doljevcu kod Niša. Posebna pogodnost za vozila starija od 48 meseci: za otklanjanje nedostataka koji se utvrde prilikom dijagnostike odobrava se poseban popust na delove od 30%.

  `
 • Do 1. decembra 2020. godine potencijalnim vlasnicima Volvo tegljača FH sa I-Save tehnologijom iz Classic serije nude se dodatno opremljena vozila po izuzetno povoljnim prodajnim uslovima, uz dodatne pogodnosti koje su prilagodjene potrebama svakog pojedinačnog kupca.

  `
 • Preduzeće za vađenje i preradu kamena, promet i usluge KORMANPUT doo iz Kormana kod Kragujevca nedavno je svoj vozni park ponovilo troosovinskim kamionom Volvo FMX s trostranim kiper tovarnim sandukom čija se leva stranica otvara hidraulički, pritiskom na taster ugrađen na pod, s leve strane vozačkog sedišta. To je prvi i trenutno jedini tako opremljen Volvo kamion u Srbiji.

  `
 • Domaći lider u proizvodnji drvenih gajbica za voće i povrće i najveći srpski izvoznik ove ambalaže, kompanija Ambalažerka iz Begaljice kod Beograda, u 2020. je nastavila s modernizacijom i proširenjem svoje transportne flote: početkom avgusta preuzeta su još dva solo FMX kamiona, koji su, kao i prikolice koje vuku, prilagođeni za prevoz drvenih trupaca.

  `
 • Na većini evropskih tržišta, uključujući i Srbiju, polovni Volvo kamioni se od nedavno nude pod novim brendom: Volvo Selected. Prodaja korišćenih kamiona se obavlja na nov način – od izlaganja i označavanja, do detaljnije kontrole ispravnosti i duže garancije, ali i mogućnosti da se vozilo proverene kondicije kupi ili proda u bilo kom delu kontinenta u kojem posluje služba Volvo Selected.

  `
 • Uvodi se još ekonomičnija verzija kamiona Volvo FH sa opremom I-Save, koja može da smanji troškove goriva za do devet procenata. Ovo predstavlja značajno poboljšanje od dva procenta u odnosu na prethodnu generaciju.

  `
 • Na putovanju po Evropi, nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona u prve dve sedmice septembra „gostuje“ i u Srbiji: najreprezentativnije verzije tegljača FH i FM i kipera FMX najpre su predstavljene svim zaposlenima u Volvo Srbija i specijalizovanim novinarima. Od 3. septembra mogućnost za prvo upoznavanje s novitetima će imati dosadašnji vlasnici Volvo kamiona i budući kupci nove generacije za koje je pripremljena posebna tehničko-komercijalna prezentacija u sva četiri Volvo prodajna centra u Srbiji - u Novom Sadu, Novim Banovcima, Čačku i Doljevcu.

  `
 • Nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona spremna je za evropsko tržište i ovih dana konvoj demo vozila kreće na put po Starom kontinentu. Na toj mapi među prvima je i naša država, što je povod za poziv svim zainteresovanim, koji upućuje Dragana Krstić, generalni direktor Volvo Trucks za region Adriatic South.

  `
 • Od 1. avgusta do kraja oktobra na sve autobuske delove iz svog asortimana, Volvo d.o.o. Srbija odobrava deset odsto dodatnog popusta, a ako se ugrade u ovlašćenim servisima, za te delove, osim za habajuće i potrošne, važi dvogodišnja internacionalna garancija.

  `
 • Kompanija specijalizovana za transport i manipulaciju teškim teretima, Beokran d.o.o. iz Beograda, nedavno je postala vlasnik moćne dizalice, prve u regionu, nadgrađene na Volvo kamion iz familije FH. Dizalica Palfinger PK 135.002 TEC7, sedlo, demontažni sanduk dužine 4.500 mm i prateća oprema montirani su na Volvo FH500 8x4 s trinaestolitarskim Euro VI motorom poslednje generacije snage 368 kW/500 KS, sa 2.500 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

  `
 • Shodno zdravstvenim preporukama, poslovanje naših Volvo Trucks & Bus prodajno-servisnih centara u Novim Banovcima, Novom Sadu , Čačku i Doljevcu smo prilagodili merama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19.

  `
 • Početkom jula Volvo kamioni su u Srbiji realizovali još jednu veću isporuku novih vozila: kompaniji Solaris City Expres iz Odžaka predati su ključevi od 10 tegljača FH iz Reloaded edicije, s kojom se postižu maksimalne uštede goriva u dugolinijskom transportu. Vozila pokreću motori od 460 KS, opremljena su Globetrotter kabinama, a u specifikaciji su, osim standardnih funkcija, i navigacioni paket i parkirni klima-uređaj za maksimalnu udobnost vozača.

  `

51 matches

1 of 3