Kamioni

SRBIJA

×

Najnovija saopštenja za javnost

34 matches

1 of 2

 • Kompanija specijalizovana za transport i manipulaciju teškim teretima, Beokran d.o.o. iz Beograda, nedavno je postala vlasnik moćne dizalice, prve u regionu, nadgrađene na Volvo kamion iz familije FH. Dizalica Palfinger PK 135.002 TEC7, sedlo, demontažni sanduk dužine 4.500 mm i prateća oprema montirani su na Volvo FH500 8x4 s trinaestolitarskim Euro VI motorom poslednje generacije snage 368 kW/500 KS, sa 2.500 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

  `
 • Shodno zdravstvenim preporukama, poslovanje naših Volvo Trucks & Bus prodajno-servisnih centara u Novim Banovcima, Novom Sadu , Čačku i Doljevcu smo prilagodili merama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19.

  `
 • Početkom jula Volvo kamioni su u Srbiji realizovali još jednu veću isporuku novih vozila: kompaniji Solaris City Expres iz Odžaka predati su ključevi od 10 tegljača FH iz Reloaded edicije, s kojom se postižu maksimalne uštede goriva u dugolinijskom transportu. Vozila pokreću motori od 460 KS, opremljena su Globetrotter kabinama, a u specifikaciji su, osim standardnih funkcija, i navigacioni paket i parkirni klima-uređaj za maksimalnu udobnost vozača.

  `
 • Da im vozilo uvek bude u punoj pogonskoj spremnosti i da mogu unapred da planiraju troškove održavanja, vlasnicima i korisnicima Volvo kamiona u Srbiji, uz Plavi i Zlatni, od nedavno se nudi i Bronzani servisni ugovor.

  `
 • Postrojenja Volvo Trucks u Švedskoj i Belgiji, koja su zatvorena sredinom marta ponovo počinju sa radom. Glavni pokretači i ograničenja za povećanu proizvodnju biće knjiga porudžbina, kapacitet dobavljača i lokalni propisi o socijalnom distanciranju radi sprečavanja širenja korona virusa.

  `
 • I u ovim izuzetno teškim trenucima koje je celom svetu nenadano nametnula pandemija virusa kovid-19, Volvo timovi u svim našim prodajno-servisnim centrima su dokazali da su spremni da požrtvovanim, predanim radom prevaziđu sve probleme i u potpunosti ispune sve potrebe i zahteve vlasnika i vozača Volvo kamiona i autobusa.

  `
 • Volvo kamioni Srbija obaveštavaju vlasnike i korisnike Volvo kamiona i autobusa da su se stekli uslovi da, posle tronedeljne pauze, ponovo počne s radom prodajno-servisni centar u Doljevcu kod Niša, koji „pokriva“ veliko područje južne, istočne i deo centralne Srbije.

  `
 • Volvo Trucks Srbija obaveštava sve svoje kupce, dobavljače i saradnike da je radno vreme naših servisno-prodajnih centara u Srbiji, počevši od 22. aprila 2020. godine od 08:00 do 16:00 h radnim danima.

  `
 • Volvo kamioni Srbija pokrenuli su specijalnu prodajnu kampanju u vreme vanrednog stanja za ograničenu količinu polovnih tegljača koji se nude po vanredno niskim cenama, uz vrlo atraktivne uslove finansiranja.

  `
 • U ovim izazovnim vremenima, kada je pandemija virusa COVID-19 sasvim poremetila sve normalne radne i životne tokove, funkcionisanje drumskog saobraćaja je jedan od prioriteta u svakoj državi na planeti. Kamionski prevoz je upravo u ovim danima glavni i nezamenjiv način dostave neophodnih životnih namirnica, kućne i lične higijene, lekova, medicinskih i zaštitnih sredstava, medicinske opreme i drugih potrošnih materijala.

  `
 • Usled propisane mere Vlade u skladu sa novim važećim vremenom trajanja policijskog časa obaveštavamo vas da će od 23. marta 2020. godine sve naše servisne radionice u Srbiji, u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku biti otvorene svakog radnog dana od 08 do 15 časova. Subotom i nedeljom privremeno ne rade, sve dok zdravstvena situacija u Srbiji ne bude pod kontrolom.

  `
 • Globalna transportna industrija kamionima i njeni dobavljači smanjili su nivo svojih aktivnosti. Razlog su mere koje su zemlje preduzele kako bi usporile širenje Korona virusa.

  `
 • Volvo kamioni Srbija obaveštavaju vlasnike i korisnike Volvo kamiona i autobusa da je, zbog sprečavanja širenja virusa COVID-19, od 31. marta 2020. godine privremeno zatvoren prodajno-servisni centar u Doljevcu kod Niša.

  `
 • Dragi kupci, Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uverim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.

  `
 • Firma Volvo Trucks je predstavila novi Volvo FH sa redizajniranom kabinom, inovativnim bezbednosnim funkcijama i radnom sredinom fokusiranom na vozača. Ključni cilj novog dizajna je da vozaču pruži produktivniji, bezbedniji i udobniji život na putu.

  `
 • Firma Volvo Trucks predstavlja četiri nova kamiona sa jakim fokusom na okolinu, bezbednost i produktivnost vozača. „Zaista smo ponosni na ovu veliku investiciju koja gleda u budućnost. Naš cilj je da budemo najbolji poslovni partner naših klijenata tako što ćemo im dodatno poboljšati konkurentnost i pomoći im da privuku najbolje vozače na sve težem tržištu“, kaže Rodžer Alm, predsednik firme Volvo Trucks. Četiri teška kamiona, Volvo FH, FH16, FM i FMX, predstavljaju oko dve trećine isporuka firme Volvo Trucks.

  `
 • Firma Volvo Trucks je predstavila novu generaciju Volvo FH16 kamiona koji uspešno spaja nove bezbednosne funkcije, radno okruženje napravljeno za vozače i najnovije tehnologije da bi klijentima pružio veću produktivnost. Novi glavni model pripada sledećoj generaciji vozila firme Volvo Trucks dizajniranim za vozača.

  `
 • Firma Volvo Trucks je predstavila potpuno novi Volvo FMX sa potpuno novom kabinom, većom nosivošću i inovativnim bezbednosnim funkcijama. Sa povećanom nosivošću prednje osovine do 20 tona i opterećenje od 38 tona, novi Volvo FMX je napravljen za najteže uslove i najzahtevnije zadatke.

  `
 • Firma Volvo Trucks je predstavila Volvo FM sledeće generacije sa poboljšanjima okruženja vozača i inovacijama koje obezbeđuju viši nivo udobnosti, bezbednosti i produktivnosti. „Prostran i sa izuzetnom vidljivošću, novi Volvo FM teški kamion je osmišljen da bude ultimativno radno mesto na točkovima u svim segmentima“, kaže Rodžer Alm, predsednik firme Volvo Trucks.

  `
 • Najnoviji Volvo Trucks promotivni film doseže nove visine. Da bi demonstrirao snagu i izdržljivost svoja nova četiri vozila, Volvo je podigao kolosalnu kulu od kamiona, visine 15 metara i težine 58 tona, naslagavši četiri nova kamiona jedan na drugi. Pored toga, na vrh su popeli predsednika Rodžera Alma.

  `

34 matches

1 of 2