Kamioni

SRBIJA

×

Najnovija saopštenja za javnost

46 matches

1 of 3

 • Postojeći asortiman Volvo kamiona podrazumeva dobro proverena rešenja koja su napravljena kako bi poboljšala vaše poslovanje i produktivnost i time doprinela vašoj profitabilnosti.

  `
 • `
 • Novi teški kamioni kompanije Volvo Trucks, koji su pušteni u prodaju u 37oj nedelji, razvijeni su kako bi pomogli vozačima da efikasno, sigurno i odgovorno rade svoj posao. Svi modeli - Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX - imaju novi, fleksibilni korisnički interfejs sa digitalnom instrument tablom koja vozačima pruža relevantne informacije u svakoj situaciji. Pored toga, kamioni Volvo FM i FMX imaju nove kabine koje vozačima obezbeđuju više prostora i poboljšanu direktnu vidljivost.

  `
 • Za prvih 100 Volvo vozila nudi se mogućnost potpuno besplatnog pregleda i dijagnostike tehničkog stanja vozila u Volvo Trucks sevisno-prodajnom centru u Doljevcu kod Niša. Posebna pogodnost za vozila starija od 48 meseci: za otklanjanje nedostataka koji se utvrde prilikom dijagnostike odobrava se poseban popust na delove od 30%.

  `
 • Do 1. decembra 2020. godine potencijalnim vlasnicima Volvo tegljača FH sa I-Save tehnologijom iz Classic serije nude se dodatno opremljena vozila po izuzetno povoljnim prodajnim uslovima, uz dodatne pogodnosti koje su prilagodjene potrebama svakog pojedinačnog kupca.

  `
 • Preduzeće za vađenje i preradu kamena, promet i usluge KORMANPUT doo iz Kormana kod Kragujevca nedavno je svoj vozni park ponovilo troosovinskim kamionom Volvo FMX s trostranim kiper tovarnim sandukom čija se leva stranica otvara hidraulički, pritiskom na taster ugrađen na pod, s leve strane vozačkog sedišta. To je prvi i trenutno jedini tako opremljen Volvo kamion u Srbiji.

  `
 • Domaći lider u proizvodnji drvenih gajbica za voće i povrće i najveći srpski izvoznik ove ambalaže, kompanija Ambalažerka iz Begaljice kod Beograda, u 2020. je nastavila s modernizacijom i proširenjem svoje transportne flote: početkom avgusta preuzeta su još dva solo FMX kamiona, koji su, kao i prikolice koje vuku, prilagođeni za prevoz drvenih trupaca.

  `
 • Na većini evropskih tržišta, uključujući i Srbiju, polovni Volvo kamioni se od nedavno nude pod novim brendom: Volvo Selected. Prodaja korišćenih kamiona se obavlja na nov način – od izlaganja i označavanja, do detaljnije kontrole ispravnosti i duže garancije, ali i mogućnosti da se vozilo proverene kondicije kupi ili proda u bilo kom delu kontinenta u kojem posluje služba Volvo Selected.

  `
 • Uvodi se još ekonomičnija verzija kamiona Volvo FH sa opremom I-Save, koja može da smanji troškove goriva za do devet procenata. Ovo predstavlja značajno poboljšanje od dva procenta u odnosu na prethodnu generaciju.

  `
 • Na putovanju po Evropi, nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona u prve dve sedmice septembra „gostuje“ i u Srbiji: najreprezentativnije verzije tegljača FH i FM i kipera FMX najpre su predstavljene svim zaposlenima u Volvo Srbija i specijalizovanim novinarima. Od 3. septembra mogućnost za prvo upoznavanje s novitetima će imati dosadašnji vlasnici Volvo kamiona i budući kupci nove generacije za koje je pripremljena posebna tehničko-komercijalna prezentacija u sva četiri Volvo prodajna centra u Srbiji - u Novom Sadu, Novim Banovcima, Čačku i Doljevcu.

  `
 • Nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona spremna je za evropsko tržište i ovih dana konvoj demo vozila kreće na put po Starom kontinentu. Na toj mapi među prvima je i naša država, što je povod za poziv svim zainteresovanim, koji upućuje Dragana Krstić, generalni direktor Volvo Trucks za region Adriatic South.

  `
 • Od 1. avgusta do kraja oktobra na sve autobuske delove iz svog asortimana, Volvo d.o.o. Srbija odobrava deset odsto dodatnog popusta, a ako se ugrade u ovlašćenim servisima, za te delove, osim za habajuće i potrošne, važi dvogodišnja internacionalna garancija.

  `
 • Kompanija specijalizovana za transport i manipulaciju teškim teretima, Beokran d.o.o. iz Beograda, nedavno je postala vlasnik moćne dizalice, prve u regionu, nadgrađene na Volvo kamion iz familije FH. Dizalica Palfinger PK 135.002 TEC7, sedlo, demontažni sanduk dužine 4.500 mm i prateća oprema montirani su na Volvo FH500 8x4 s trinaestolitarskim Euro VI motorom poslednje generacije snage 368 kW/500 KS, sa 2.500 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

  `
 • Shodno zdravstvenim preporukama, poslovanje naših Volvo Trucks & Bus prodajno-servisnih centara u Novim Banovcima, Novom Sadu , Čačku i Doljevcu smo prilagodili merama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19.

  `
 • Početkom jula Volvo kamioni su u Srbiji realizovali još jednu veću isporuku novih vozila: kompaniji Solaris City Expres iz Odžaka predati su ključevi od 10 tegljača FH iz Reloaded edicije, s kojom se postižu maksimalne uštede goriva u dugolinijskom transportu. Vozila pokreću motori od 460 KS, opremljena su Globetrotter kabinama, a u specifikaciji su, osim standardnih funkcija, i navigacioni paket i parkirni klima-uređaj za maksimalnu udobnost vozača.

  `
 • Da im vozilo uvek bude u punoj pogonskoj spremnosti i da mogu unapred da planiraju troškove održavanja, vlasnicima i korisnicima Volvo kamiona u Srbiji, uz Plavi i Zlatni, od nedavno se nudi i Bronzani servisni ugovor.

  `
 • Postrojenja Volvo Trucks u Švedskoj i Belgiji, koja su zatvorena sredinom marta ponovo počinju sa radom. Glavni pokretači i ograničenja za povećanu proizvodnju biće knjiga porudžbina, kapacitet dobavljača i lokalni propisi o socijalnom distanciranju radi sprečavanja širenja korona virusa.

  `
 • I u ovim izuzetno teškim trenucima koje je celom svetu nenadano nametnula pandemija virusa kovid-19, Volvo timovi u svim našim prodajno-servisnim centrima su dokazali da su spremni da požrtvovanim, predanim radom prevaziđu sve probleme i u potpunosti ispune sve potrebe i zahteve vlasnika i vozača Volvo kamiona i autobusa.

  `
 • Volvo kamioni Srbija obaveštavaju vlasnike i korisnike Volvo kamiona i autobusa da su se stekli uslovi da, posle tronedeljne pauze, ponovo počne s radom prodajno-servisni centar u Doljevcu kod Niša, koji „pokriva“ veliko područje južne, istočne i deo centralne Srbije.

  `
 • Volvo Trucks Srbija obaveštava sve svoje kupce, dobavljače i saradnike da je radno vreme naših servisno-prodajnih centara u Srbiji, počevši od 22. aprila 2020. godine od 08:00 do 16:00 h radnim danima.

  `

46 matches

1 of 3