Kamioni

Život u kabini 

Ako vaš zadatak zahteva kamion sa kabinom za spavanje, na raspolaganju vam je širok izbor Volvo kabina za kamione. U svim modelima kabina, od prostranih kabina Globetrotter XXL do kompaktnijih kabina za spavanje, naći ćete unutrašnja rešenja koja svaki dan na putu mogu učiniti još boljim.

Udobnost za život na putu

Kada ostajete u kabini preko noći, nije više bitna samo udobnost tokom vožnje. Dobar san, skladište za stvari koje nosite, dodatno napajanje, audio sistem dobrog zvuka i prostor za kretanje – sve to doprinosi osećaju da ste kod kuće iako ste daleko od kuće.

Lepo spavajte da biste bili produktivni

Posao ćete najbolje obavljati kada ste odmorni i zato se pobrinite da se dobro naspavate dok ste na putu. Ležajevi u Volvo Trucks kabinama imaju dušek sa vazdušnim džepom i oprugama ili dušek od pene kako bi vam pružili udobnost tokom odmora. Ako ste parkirani na nagibu, ležaj se može podesiti tako da vam bude udobno.

Bezbednosni režim

Kada ste parkirani, sistem kamera za nadzor se može aktivirati u režimu nadzora. Omogućava vam da udobno nadgledate oblasti blizu kamiona na bočnom ekranu.

Održavajte klimu u kabini svežom

Kada parkirate kamion da biste se odmorili na vrelom suncu, I-Park Cool može da održava klimu u unutrašnjosti kabine koliko god želite. Samo isključite motor, a sistem klime koristi akumulator da bi vas rashladio.

Sistem duplih baterija

Snaga za startovanje i udobnost

Zadržite snagu uz dva odvojena seta akumulatora. Jedan se koristi samo za startovanje motora, a drugi za funkcije za boravak u kabini. Koristite klimatizaciju u kabini, multimedijalni sistem i uređaje za punjenje bez ikakvog straha da ćete isprazniti kamionske akumulatore za starter.

Duži radni vek

Kod sistema duplih baterija se akumulatori sa gelom koriste za boravak u kabini, a poboljšani vlažni akumulatori za startovanje. Akumulatori sa gelom mogu da se potpuno isprazne bez oštećenja i imaju duži životni vek nego tradicionalni vlažni akumulatori.

Sistem za automatsko praćenje

Ne morate da brinete o proveri nivoa energije. Sistem vodi računa o nivou punjenja da ne biste ostali bez napajanja. Prvo se postepeno isključuju svi pomoćni uređaji i bićete upozoreni.

Svakodnevna udobnost

Frižideri i mikrotalasna pećnica

Ponesite hranu, piće i druge sveže proizvode na put. U kabinu možete da postavite jedan ili dva frižidera u zavisnosti od modela kabine. Takođe možete da pripremate tople napitke ili obroke u integrisanoj mikrotalasnoj pećnici, koja je pogodno smeštena na prednjoj gornjoj polici.

Zvuk koji vam odgovara

Dostupne su dve različite konfiguracije audio sistema: Izabrano i Prošireno. Nude vrhunski komplet od šest visokokvalitetnih zvučnika. Verzija Prošireno je dostupna za Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 i Volvo FH – i podiže ga nivo iznad sa dodatim sabvuferom.

Praktična dodatna oprema

Na raspolaganju vam je širok asortiman Volvo dodatne opreme kako bi vam život na putu bio još udobniji i praktičniji. Sve od integrisanog aparata za kafu i držača za šolju do rešenja za skladištenje i slavine za pranje ruku.

 

Saznajte više o Volvo dodatnoj opremi 

Kabina Globetrotter XXL

Veći prostor i udobnost

Kabina Globetrotter XXL je proširena kako bi se napravilo još više prostora i udobnosti u odnosu na bilo koji drugi model kabine, i nudi istu izdašnu visinu unutrašnjosti kao i kabina Globetrotter XL. Sa aerodinamički oblikovanim modelima Volvo FH Aero i Volvo FH16 Aero, imate priliku da nadogradite na Globetrotter XXL, bez ograničenja vezanih za dužinu.

Dovoljno prostora za dve osobe

Kabina Globetrotter XXL pruža još prijatnije spavanje za dve osobe u širem i dužem donjem ležaju – zahvaljujući dužoj kabini. Ležaj u kabini Globetrotter XXL je dugačak 213 cm. Širine dela za glavu, srednjeg dela i dela za stopala iznose 99/106,5/91 cm.

Napravite prostor u kabini

Na raspolaganju vam je naš čitav asortiman modela kamiona i veličina kabina u usluzi Volvo Truck Builder. Napravite prostor koji vam je potreban za život na putu. Istražite nivoe unutrašnje opreme, sedišta, ležajeve i druge opcije.

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonske grupe.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.