Vaša misija je da postignete maksimalnu radnu efikasnost svojih kamiona koja će omogućiti rentabilno poslovanje vaše firme. Zajednički radimo na istom cilju. Saznajte više o tome kako naše usluge mogu da unaprede vaše poslovanje.

Volvo FH na servisu

Delovi i dodatna oprema

Znamo koliko je važno da vaš kamion ostane u voznom stanju. Zato su originalni Volvo delovi i dodatna oprema napravljeni tako da budu maksimalno pouzdani, izdržljivi i efikasni. 

Delovi i dodatna oprema
Volvo FMX sa maksimalnom radnom efikasnošću

Nega vozila

Maksimalno povećajte radnu efikasnost kamiona pomoću originalnog Volvo servisa i Volvo servisnih ugovora.

Nega vozila
Kupac optimizuje poslovanje sa firmom Volvo Trucks

Optimizovano poslovanje

Nudimo vam namenska rešenja u skladu sa vašim potrebama – od upravljanja voznim parkom i transporta pomoću Dynafleet sistema i davanja ličnih saveta u cilju ekonomičnije potrošnje goriva pomoću usluge „Saveti za gorivo“ do lakog pristupa svim vašim digitalnim uslugama i podacima pomoću usluge „Volvo Connect“.

Optimizovano poslovanje
Vozač u Volvo kamionu

Podrška vozaču

Dokazano je da su vešti, motivisani vozači produktivniji i da voze efikasnije i bezbednije. Ako ste uložili novac u Volvo kamion, treba da ga uložite i u vozača, jer ćete tako lakše iskoristiti sve prednosti svog kamiona. To ćete lakše postići uz pomoć naše obuke za razvoj vozača, kao i mnogo toga drugog.

Podrška vozaču
Kupac dobija finansijske savete

Finansijski proizvodi

Svaka firma je jedinstvena i ima svoj način za obezbeđenje rasta i rentabilnosti, zbog čega temeljno i tesno sarađujemo sa vama da bismo pronašli odgovarajuće rešenje. Zato su naša finansijska rešenja, koja nudimo preko službe Volvo Financial Services, inteligentna i fleksibilna. Ona su prilagođena vašem poslovanju.

Finansijski proizvodi
Pronađite lokalnog zastupnika

Vodite računa o poslovanju

Oko usluga možete da se dogovorite sa lokalnim zastupnikom. Evo gde se nalaze.

Pronađite lokalnog zastupnika