Vešti tehničari i odgovarajuće usluge povećavaju radnu efikasnost

Radioničke usluge

Odgovarajuće servisiranje. Najveštiji tehničari. I delovi vrhunskog kvaliteta. Usluge firme Volvo Trucks vam pomažu da iskoristite kamion na najbolji način. Inovacije kao što je telematski mrežni prolaz omogućavaju stalno daljinsko praćenje ispravnosti kamiona. Unapred isplanirano servisiranje povećava radnu efikasnost, smanjuje trošak vlasništva i povećava vašu kontrolu nad poslovanjem.

Više o našim radioničkim uslugama
Dynafleet vam pomaže da kontrolišete učinak

Sistem za upravljanje voznim parkom

Znanje je ključno za svako rentabilno poslovanje. A Dynafleet vam pruža znanje o transportnom poslovanju. Daje vam detaljne mogućnosti za upravljanje voznim parkom i vrlo bitne informacije za upravljanje svim aspektima vašeg poslovanja.

Otkrijte kako Dynafleet može da poboljša vaše poslovanje
Uštedite do 5% goriva – bez napora

Saveti za gorivo

Uštedite do 5% goriva. Lični instruktori za gorivo stalno analiziraju vaše podatke i savetuju vas kako da smanjite troškove.

Saznajte kako usluga „Saveti za gorivo“ može da vam pomogne
Program za razvoj vozača vam pomaže da iskoristite kamion na najbolji način

Program firme Volvo Trucks za razvoj vozača

Vrhunski kamion zahteva vrhunskog vozača. Ako investirate u obuku firme Volvo Trucks za razvoj vozača, lakše ćete pomoći vozaču da na najbolji način koristi vaš kamion bez obzira na vaše zahteve. Kakav je rezultat? Veća ekonomičnost, produktivnost i bezbednost.

Pronađite odgovarajuću pomoć koristeći usluge službe Volvo Financial Services

Volvo finansijske usluge

U širem smislu, kamion je samo deo vašeg poslovanja. Morate da ga finansirate, platite i osigurate. Tu vam pomaže služba Volvo Financial Services. Znamo čime se bavite i možemo da vam ponudimo plan za uspešniji razvoj.

Pronađite lokalnog zastupnika

Vodite računa o poslovanju

Oko usluga možete da se dogovorite sa lokalnim zastupnikom. Evo gde se nalaze.

Pronađite lokalnog zastupnika