Znamo koliko je važno da vaš kamion ostane u voznom stanju. Zato su originalni Volvo delovi i dodatna oprema napravljeni tako da budu maksimalno pouzdani, izdržljivi i efikasni. Oni nude garantovan kvalitet i zadovoljavaju specifikacije i stroge zahteve firme Volvo. Baš kao i naši kamioni, originalni Volvo delovi se ne testiraju samo u našim laboratorijama, već i u različitim uslovima vožnje u okviru našeg sveobuhvatnog programa za terensko testiranje – od arktičkog leda do pustinje.

Ako dođe do neplaniranog zastoja, naš napredan i efikasan logistički sistem nam omogućava da odmah pronađemo i pošaljemo odgovarajuće delove. Osim toga, naši vešti tehničari će biti spremni da vam pomognu i da vam kamion vrate na put u što kraćem roku. Maksimalna radna efikasnost. I garantovan mir.

Kvalitet

Prvobitno stanje. To je ono što dobijate na prvom mestu. Možete da se oslonite na fabrički kvalitet, izdržljivost i tačnost izrade, zbog kojih vaš Volvo ostaje Volvo.

Distributivni transport

Odgovarajući delovi. Na pravom mesto u pravo vreme. Mreža firme Volvo Trucks pokriva više od 130 država i obuhvata više od 2.000 zastupnika i radionica.

Garancija

Za originalne Volvo delove i dodatnu opremu važi dvogodišnja garancija za montirane delove.

Originalni Volvo delovi – usluge firme Volvo Trucks

Originalni Volvo delovi

Originalni Volvo delovi odgovaraju specifikacijama i najbolji su način da vaš kamion uvek bude u voznom stanju.

Pročitajte više o originalnim Volvo delovima
Dodatna oprema za Volvo kamione – usluge firme Volvo Trucks

Dodatna oprema za Volvo kamione

Pretvorite svoj Volvo kamion u pravi Volvo kamion tako što ćete mu poboljšati izgled, performanse i udobnost.

Pročitajte više o dodatnoj opremi za Volvo kamione
Prodavnice firme Volvo Trucks – usluge firme Volvo Trucks

Prodavnica reklamnog materijala firme Volvo Trucks

Jedinstveni reklamni materijal firme Volvo Trucks je napravljen tako da podržava svakodnevni životni stil vozača.

Posetite prodavnicu reklamnog materijala firme Volvo Trucks

Relevantne vesti i priče

Novi radni vek motora

U pogonu u Flenu isluženi motori teških kamiona dobijaju priliku za novi radni vek. Nakon postupka reparacije, koji u manjoj meri utiče na životnu sredinu, ponovo su kao novi....

Jedan prozor u digitalni svet

Digitalizacija ubrzano menja društvo, što važi i za transportnu delatnost. Karina Holm, rukovodilac odeljenja za usluge u firmi Volvo Trucks, objašnjava kako će Volvo Connect, jedan interfejs za informacije i usluge, kupcima olakšati život....

Lakši kamioni za veću korisnu nosivost

Poslujući na veoma konkurentnom tržištu, kompanija Arclid Transport je morala da do kraja uveća korisnu nosivost i poveća produktivnost. Ulaganjem u specifična transportna rešenja u kombinaciji sa obukom vozača, menadžer voznog parka Piter Konvej je ...

Obratite se svom zastupniku

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne. Pozovite nas ili, još bolje, posetite.

Pronađite najbližeg zastupnika