Svaka firma je jedinstvena i ima svoj način za obezbeđenje rasta i rentabilnosti, zbog čega temeljno i tesno sarađujemo sa vama da bismo pronašli odgovarajuće rešenje. Zato su naša finansijska rešenja, koja nudimo preko službe Volvo Financial Services, inteligentna i fleksibilna. Ona su prilagođena vašem poslovanju.

Za jedan kamion i za ceo vozni park. Za nov ili polovan. Možete da dobijete kompletno rešenje za svoje poslovanje. I stabilnog dobavljača koji će vam pomagati i u dobru i u zlu. I biti uz vas sve vreme.

Fleksibilnost

Kao dobavljač finansijskih usluga za Volvo Trucks, razumemo vašu oblast delatnosti i možemo da vam ponudimo podršku i fleksibilnost kakvu niko drugi ne može.

Lakoća

Sa nama se lako posluje. Brzo radimo. Naše usluge su vam na raspolaganju preko lokalnog zastupnika.

Drugi izvor

Volvo vam nudi rešenje za finansiranje koje može da bude vaš drugi izvor finansiranja. Time obezbeđujete svoju kreditnu liniju kod banke.

Finansiranje – finansijski proizvodi – usluge firme Volvo Trucks

Finansiranje

Bez obzira na veličinu vaše firme ili starost vašeg voznog parka, naši finansijski stručnjaci mogu da vam pomognu da pronađete pouzdano rešenje.

Pročitajte više o finansiranju
Osiguranje – finansijski proizvodi – usluge firme Volvo Trucks

Osiguranje

Vaš kamion i vaša firma zaslužuju najbolju zaštitu. Potražite stručne savete i pogledajte asortiman izvanrednih vrsta osiguranja.

Volvo Financial Services ne pruža poreske i računovodstvene savete. Kupac bi trebalo da konsultuje svoje pravne zastupnike ili službu računovodstva u vezi sa pojedinačnim slučajevima.

Obratite se svom zastupniku

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne. Pozovite nas ili, još bolje, posetite.

Pronađite najbližeg zastupnika