To je osnovna životna istina – kada ste posvećeni dugoročnim ciljevima, morate da se pazite. Sve se računa – ovako ili onako. Svaki trening, svaki obrok i svako istezanje imaju novo značenje – ako o njima vodite računa, možete i dalje da radite ono što ste uvek radili, na najbolji način. Isto važi i za Volvo kamion. Ako koristite originalne Volvo delove, održavate kamion u vrhunskoj formi – i to vrlo dugo.

Originalni Volvo delovi
Originalni Volvo delovi

Zašto originalni Volvo delovi?

Vrhunska vozila sa vrhunskim delovima takođe treba da se servisiraju i popravljaju. Dakle, kada dođe vreme, povećavamo vašu raspoloživost i efikasnost pomoću originalnih Volvo delova. Projektovani su i testirani tako da obezbede optimalne performanse i savršen sklop sa vašim Volvo kamionom. Originalni Volvo delovi, originalni Volvo zamenski delovi i originalna Volvo dodatna oprema potpuno ulivaju sigurnost. Zato sa sigurnošću možemo da kažemo da originalni Volvo delovi produžavaju radni vek vašeg vozila, smanjuju razne rizike i nude najveću vrednost za uloženi novac.

Lokator zastupnika

Ugradite originalne Volvo delove

Originalni Volvo delovi, stručna usluga i pravilno servisiranje iz prve. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika
Naši delovi obezbeđuju radnu efikasnost koju drugi delovi ne mogu

Originalni Volvo delovi sada sa 2-godišnjom garancijom za montirane delove

Imamo visoke standarde. Naši standardi kvaliteta su potpuno isti za naše delove kao za delove pomoću kojih pravimo kamion. Kada morate da zamenite neki deo, koristimo samo originalne Volvo delove. Oni održavaju veliku ekonomičnost i malu emisiju izduvnih gasova vaših kamiona. I omogućavaju im da rade iz dana u dan. Jednostavno rečeno, obezbeđuju radnu efikasnost koji drugi delovi ne mogu.

Delovi koji rade duže

Originalni Volvo delovi ne garantuju samo kvalitet. Konstruisani su prema našim specifikacijama i napravljeni prema našim beskompromisnim standardima. Osim toga, strogo se testiraju. Savršeno odgovaraju. I nude vam sigurnost koju zaslužujete. 

Potrebni zamenski delovi su vam uvek pri ruci

Odgovarajući delovi – na pravom mestu i u pravo vreme

Imamo mrežu radionica na 140 tržišta širom sveta, što znači da uvek brzo i lako možete da pronađete potrebne delove i usluge da biste nastavili putovanje. Naši napredni logistički sistemi vam takođe efikasno isporučuju potrebne delove, što je svojstveno firmi Volvo.

Vaša radna efikasnost je naš prioritet

Naše obećanje o 15-godišnjoj proizvodnji

Nije bitno kakav Volvo kamion vozite ili kada ste ga kupili – vaša radna efikasnost je naš prioritet. Zato nastavljamo da pravimo i isporučujemo sve vitalne delove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje nekog modela.

Pronađite potrebne delove – iz asortimana koji ih ima više od 100.000

Pronađite savršen deo

Proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih Volvo delova. U našem katalogu delova lako nalazite ono što vam treba.

Pregledajte brošuru o delovima

ORIGINALNI VOLVO DELOVI – 2 BEZBRIŽNE GODINE

Naši delovi su originalni. Toliko smo uvereni u njihov kvalitet da dajemo 2-godišnju garanciju za montirane delove. 

Ako neki deo otkaže tokom prve 2 godine usled nedostatka obuhvaćenog garancijom, pokrivamo troškove popravke ili zamene tog dela.

Puna 2-godišnja garanciju za montirane delove za originalne Volvo delove se primenjuje kada je ovlašćeni Volvo servis obavio posao. Ona pokriva popravku ili zamenu delova. Čak i posledična oštećenja.

Volvo zamenski delovi

Volvo zamenski delovi su originalni Volvo delovi reparirani do prvobitnog stanja i cenovno konkurentni. Standardi kvaliteta za zamenski deo su potpuno isti kao za potpuno novi deo. Dobijate i potpuno istu garanciju.

Naš asortiman zamenskih delova je jedan od najvećih na tržištu. Naći ćete sve od kompresora, kontrolnih jedinica i kompleta kvačila do motora, menjača, turbopunjača i tahografa – po povoljnoj ceni i sa pouzdanim standardom.

VT

Pridružite nam se

Originalni Volvo delovi, stručna usluga i pravilno servisiranje iz prve. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika