Kamioni

Originalni Volvo delovi 

Da bi vaš kamion pružio broj radnih sati, pouzdanost i performanse koje očekujete, ne zadovoljavajte se delovima koji nisu originalni Volvo delovi. Osmišljeni su tako da savršeno odgovaraju vašem kamionu. Proizvedeni u skladu sa našim beskompromisnim standardima. Baš kao i naši kamioni, oni se ne testiraju samo u našim laboratorijama, već i u različitim uslovima vožnje u okviru našeg sveobuhvatnog programa za terensko testiranje – od arktičkog leda do pustinje. Drugim rečima, njihov kvalitet je zagarantovan. A kada ih montiraju u nekom od naših ovlašćenih servisa, za njih dobijate punu garanciju na montirane delove u trajanju od 2 godine. Sve se to radi da biste vi bili bezbrižni.

Odgovarajući delovi – na pravom mestu Pravi trenutak.
 

Originalni Volvo delovi dostupni su preko naše prodavnice delova na mreži i kod vašeg lokalnog zastupnika. Imamo mrežu zastupnika i servisa na više od 130 tržišta širom sveta, što znači da uvek brzo i lako možete da pronađete potrebne delove i usluge da biste nastavili putovanje. Naši efikasni logistički sistemi vam omogućavaju i to da dobijete deo koji vam je potreban kada vam zatreba.

Naše obećanje o snabdevanju delovima u trajanju od 15 godina
 

Nije bitno kakav Volvo kamion vozite ili kada ste ga kupili – vaša radna efikasnost je naš prioritet. Zato nastavljamo da pravimo i isporučujemo vitalne delove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje nekog modela.

Garancija za montirane delove
 

Originalni Volvo delovi su pokriveni i garancijom na montirane delove u trajanju od 2 godine. Ako neki deo otkaže tokom prve 2 godine usled nedostatka obuhvaćenog garancijom, pokrivamo troškove popravke ili zamene tog dela. Puna garancija se primenjuje kada radove obavlja ovlašćeni Volvo servis. Ona pokriva popravku ili zamenu delova. Čak i posledična oštećenja.
 

Saznajte nešto više o originalnom Volvo servisu

Pronađite savršen deo

Proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih Volvo delova. U našem katalogu delova lako nalazite ono što vam treba.

Pridružite nam se

Originalni Volvo delovi, stručna usluga i pravilno servisiranje iz prve. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.