Kamioni

Pregledajte čitav asortiman Volvo kamiona

Zahvaljujući širokom spektru pogonskih grupa i još širem asortimanu modela, postoji Volvo kamion koji odgovara vašem poslu. Upoznajte ih sve ovde.

  Naš asortiman. Proširen.

  Upoznajte naše kamione i kako možemo da ih prilagodimo vašim potrebama. Bez obzira na to da li se bavite logistikom dugolinijskog transporta, građevinarstvom ili bilo kojom drugom delatnošću, ovde ćete pronaći svoj sledeći kamion. Izbliza pogledajte motore, šasiju i kabine, i istražite detalje.

   

  Otkrijte naše kamione

  Električni kamioni

  Naši električni kamioni imaju nultu emisiju izduvnih gasova, stvaraju manje buke i vibracija. Oni omogućavaju da transport bude tiši i čistiji, ali i poboljšavaju radno okruženje vozača.

   

  Otkrijte naše električne kamione

  Kamioni na gas

  Da li želite da imate manji CO2 otisak, ostvarujete visoke performanse i postižete veliku radnu autonomiju? Istražite naše kamione na gas. Dostupan je za sve od sakupljanja otpada do dugolinijskog transporta i može da koristi tečni ili komprimovani prirodni gas – proizveden od biogasa ili prirodnog gasa u zavisnosti od dostupnosti.

   

  Otkrijte naše kamione na gas

Karakteristike

Istražite izbor naših karakteristika i inovacija koje mogu učiniti vaš kamion produktivnijim, bezbednijim i energetski efikasnijim. Saznajte više o tome kako da svoj Volvo kamion prilagodite izazovima u odeljku sa istaknutim funkcijama u nastavku.

Prilagodite svoj sledeći kamion

Prilagodite i dizajnirajte svoj idealan kamion koji savršeno odgovara vašim zahtevima.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.