Kamioni

Volvo FL Electric

Krećite se uskim ulicama i stignite na adresu isporuke uz minimalan nivo buke i nultu emisiju izduvnih gasova. Volvo FL Electric je savršen za dostavu od vrata do vrata i sakupljanje otpada. Kamion može da se poruči sa uslugama i podrškom da bi se olakšao prelazak na električni transport.

Ukupna težina vučnog voza do 16,7 tona

Snaga do 130 kW

Radna autonomija do 450 km

Produktivnost i kontrola 

Dobijate pristup stalnom nadzoru kamiona i planiranju usluga sa predviđanjem kako biste obezbedili radnu efikasnost i isporuke. Zahvaljujući portalu Volvo Connect, dobijate i dodatnu sigurnost kroz planiranje trase i pozicioniranje sa energetskim statusom u realnom vremenu.

Lako dostupna snaga

Elektromotor u kombinaciji sa dvobrzinskim menjačem nudi neometanu vožnju. Ogromna snaga od čak 130 kW/175 KS laka je za rukovanje.

Radna autonomija za vaše potrebe

Uz radnu autonomiju od čak 450 km, tehnologija akumulatora najnovije generacije omogućava vam da optimizujete kamion svojim potrebama. Ako manja radna autonomija pokriva vaše potrebe, možete da koristite manje akumulatora i time znatno povećate nosivost. 

Specifikacije – Volvo FL Electric

Karakteristike

Volvo FL Electric

  
Konfiguracije osovina​

Kamion: 4×2

Sve osovine su sa vazdušnim oslanjanjem

  

Kabina

Dnevna kabina, kabina za spavanje

  

Ukupna masa vučnog voza 

Do 16,7 tona  
Kapacitet akumulatora280–565 kWh, 3 do 6 akumulatora  

Radna autonomija

Do 450 km

  
Vreme punjenja (pun kapacitet, 4 akumulatora)

16,8 sati sa naizmeničnom strujom (22 kW)

2,3 sata sa jednosmernom strujom (150 kW)

  

Pogonska grupa 

Jedan električni motor, dvobrzinski menjač  
PerformanseKontinuirano napajanje do 130 kW (175 KS)   

Primene

Pogodnost za nadgradnju. Električni prenosnik snage

  

 

   

 

Prelazak na električni transport u samo četiri koraka

Sa nama, prelazak na električni transport može da bude jednostavan proces. Osim što obezbeđujemo kamione i infrastrukturu, na raspolaganju smo da bismo bili sigurni da ćete dobiti pravo rešenje koje odgovara vašim zahtevima. Pregledaćemo vaše ciljeve i rutine i doći do kompletnog rešenja. Evo četiri laka koraka za prelazak na električni pogon.
 

Pročitajte četiri koraka ovde

Neophodne usluge. Namenska podrška

Kada je u pitanju elektromobilnost, Volvo Trucks je pouzdan partner u ovoj oblasti od 2019. Pored naše dokazane istorije inovacija u razvoju električnih vozila, posvećeni smo pružanju kompletnih rešenja koja se ne ograničavaju samo na kamion. Pored toga, pružićemo vam podršku koja vam je potrebna da električni transport pretvorite od standardne u ključnu poslovnu stavku.

 

Pročitajte više o električnim uslugama

Napravite Volvo FL Electric po svom ukusu

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.