Kamioni

Servisi Volvo kamiona na usluzi i u izazovnim vremenima

U ovim izazovnim vremenima, kada je pandemija virusa COVID-19 sasvim poremetila sve normalne radne i životne tokove, funkcionisanje drumskog saobraćaja je jedan od prioriteta u svakoj državi na planeti. Kamionski prevoz je upravo u ovim danima glavni i nezamenjiv način dostave neophodnih životnih namirnica, kućne i lične higijene, lekova, medicinskih i zaštitnih sredstava, medicinske opreme i drugih potrošnih materijala.
Servisi Volvo kamiona na usluzi i u izazovnim vremenima

I mi nastojimo da pružimo maksimalan doprinos neometanom drumskom prevozu, pa su zbog toga tri servisna centra Volvo kamiona u Srbiji i u vanrednom stanju otvorena za pružanje svih hitnih, ali redovnih servisnih usluga – kako bi Volvo kamioni naših kupaca uvek bili u optimalnoj radnoj kondiciji. Zbog vanrednog stanja smo prilagodili radno vreme, pa su naše servisne radionice u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku otvorene svakog radnog dana od 08 do 15 časova. Subotom i nedeljom privremeno ne rade, sve dok zdravstvena situacija u Srbiji ne bude pod kontrolom.

Poslovanje naših prodajno-servisnih centra smo prilagodili merama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pojačane su higijenske i zaštite mere: sve poslovne prostorije se učestalo čiste i dezinfikuju specijalnim sredstvima, na ulasku u centre postoje dozatori sa sredstvima koja služe za dezifenkciju ruku posetilaca - i kada ulaze u objekat i kada iz njega izlaze. Zaposleni na prijemu vozila i u radionicama nose zaštitnu opremu i nastoje da lične kontakte svedu na najmanju moguću meru, a, ako su oni neophodni, onda se striktno insistira na poštovanju distance od najmanje dva metra između osoba koje moraju da komuniciraju. 

U prijemu vozila na redovno servisiranje i eventualne popravke, kao i  isporukama novih i polovnih vozila, trenutno postoje ograničenja, obzirom da servisni centri rade sa smanjenim kapacitetom, pa je preporučljivo da se vlasnici vozila pravovremeno jave na dole navedene telefonske brojeve kako bi zakazali termin servisiranja ili isporuke vozila. Na ovaj način zajedno obezbeđujemo i  naše i vaše zaposlene, da dolaze u kontakt sa što manjim brojem ljudi i izbegnemo nepotrebne kontakte i čekanja.

Brojevi telefona u našim centrima su:
Novi Banovci:063 596 086
Novi Sad: 063 204 966
Čačak: 063 346 474

Želimo da se zahvalimo našim lojalnim kupcima, vozačima koji su, kao i svi naši radnici u servisnim radionicama i drugim službama heroji ovog vremena, da uputimo podršku onima koji rade iz svojih domova, da zahvalimo našim snabdevačima i svima koji nam pomažu u radu u ovim složenim okolnostima. Svima hvala na posvećenosti i predanosti.