Kamioni

Obavestenje o promeni radnog vremena Volvo prodajno-servisnih centara u Srbiji

Usled propisane mere Vlade u skladu sa novim važećim vremenom trajanja policijskog časa obaveštavamo vas da će od 23. marta 2020. godine sve naše servisne radionice u Srbiji, u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku biti otvorene svakog radnog dana od 08 do 15 časova. Subotom i nedeljom privremeno ne rade, sve dok zdravstvena situacija u Srbiji ne bude pod kontrolom.
Obavestenje o promeni radnog vremena Volvo prodajno-servisnih centara u Srbiji

Kako nam je bezbednost prioritet, poslovanje naših prodajno-servisnih centara smo prilagodili merama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pojačane su higijenske i zaštite mere i pozivamo i Vas da se pridržavate istih, i poštujete preporuke.

Sve poslovne prostorije se učestalo čiste i dezinfikuju specijalnim sredstvima, na ulasku u centre postoje dozatori sa sredstvima koja služe za dezifenkciju ruku posetilaca - i kada ulaze u objekat i kada iz njega izlaze. Zaposleni na prijemu vozila i u radionicama nose zaštitnu opremu i nastoje da lične kontakte svedu na najmanju moguću meru, a, ako su oni neophodni, onda se striktno insistira na poštovanju distance od najmanje dva metra između osoba koje moraju da komuniciraju.

Kao i do sada stojimo Vam na usluzi za sve poslepodajne usluge kao i servisiranje vaših Volvo kamiona!