Kamioni

Novi servisni ugovor za redovno i preventivno održavanje Volvo kamiona

Da im vozilo uvek bude u punoj pogonskoj spremnosti i da mogu unapred da planiraju troškove održavanja, vlasnicima i korisnicima Volvo kamiona u Srbiji, uz Plavi i Zlatni, od nedavno se nudi i Bronzani servisni ugovor.
Novi servisni ugovor za redovno i preventivno održavanje Volvo kamiona

Bronzani ugovor o redovnom i preventivnom održavaju mogu zaključiti vlasnici vozila starijih od 48 meseci (četiri godine), kojima se nudi mogućnost da po povoljnijoj ceni od redovne (uz uštedu i do 15 odsto) održe tehničku kondiciju svojih vozila u dobroj formi.

Uz mesečnu pretplatu, počev od 3.190 dinara, vlasniku vozila, shodno planu održavanja i intenzitetu eksploatacije, u ovlašćenim Volvo servisnim radionicama u Novim Banovcima, Novom Sadu, Čačku i Doljevcu biće pružene usluge zamene ulja, filtera za ulje i filtera i za gorivo, kao i godišnji pregled u 80 najvažnijih tačaka, uključujući i kompjutersku dijagnostiku.

Dodatna pogodnost za korisnike ovog ugovora je i to što, u slučaju otklanjanja nekog kvara ili potrebe za zamenom, stiču dvogodišnju garanciju i 25 odsto popusta na ugrađene originalne rezervne delove.

„Svi servisni ugovori donose brojne prednosti vlasnicima ili korisnicima Volvo kamiona koji se opredele da redovno i preventivno održavanje, po preciznoj proceduri i najvišim standardima, povere ovlašćenim Volvo servisnim radionicama“, kaže rukovodilac servisne službe u Volvo kamioni Srbija i Volvo Group Adriatic South, Bojan Novoselac. „Uz servisni ugovor manje su opasnost od najskupljih popravki, vlasniku/korisniku se predočava precizan plan preventivnog održavanja i redovnog servisiranja prilagođen uslovima, intenzitetu i specifičnostima eksploatacije vozila, vlasnik/korisnik uvek može da računa na punu radnu efikasnost vozila.U krajnjem, glavni efekat svakog od servisnih ugovora, uključujući i Bronzani, jesu manji ukupni troškovi vlasništva i eksploatacije Volvo kamiona“, kaže gospodin Novoselac.