Kamioni

Volvo tim i u teškim vremenima Vam stoji na usluzi

I u ovim izuzetno teškim trenucima koje je celom svetu nenadano nametnula pandemija virusa kovid-19, Volvo timovi u svim našim prodajno-servisnim centrima su dokazali da su spremni da požrtvovanim, predanim radom prevaziđu sve probleme i u potpunosti ispune sve potrebe i zahteve vlasnika i vozača Volvo kamiona i autobusa.
Volvo tim i u teškim vremenima Vam stoji na usluzi

Tokom 21 godine postojanja kompanije Volvo kamioni u Srbiji prolazili smo mnoge lepe, ali i mnoge teške trenutke, i uvek iz njih izlazili kao pobednici – zajedničkim naporima i posvećenošću koja je jedan od temelja poslovne filozofije Volvo kamionske korporacije. Ta predanost poslu i želja da se izađe u susret svakom vlasniku Volvo kamiona i autobusa najbolje se manifestuje u ovim danima vanrednog stanja, koje nas, uprkos vremenskim i drugim ograničenjima, ne sprečava da uvek budemo na usluzi onima zbog kojih i postojimo, a to su ponosni članovi ogromne Volvo familije u čitavom svetu.

Uz striktno poštovanje preporuka medicinskih stručnjaka ulažemo maksimalne napore da svako ko se bilo kojim povodom obrati za uslugu ili pomoć u našim prodajno-servisnim centrima bude usluzen na prvoklasan način, iako su uslovi poslovanja i života svih nas izmenjeni i otežani. 

Svaki od članova našeg tima u Srbiji, nijednog trenutka nije prekidao svoje aktivnosti. Aktivnosti su prilagođene aktuelnoj situaciji, ali tako da se ne ugroze redovni poslovi – od servisiranja, prodaje novih i korišćenih vozila, prodaje rezervnih delova, do finansiranja. Veliku pomoć i podršku komercijalnim službama pružaju naše vredne, savesne i odgovorne kolege u logistici, računovodstvu, marketingu, sektoru ljudskih resursa, održavanju objekata koje vlasnici i korisnici Volvo kamiona i autobusa retko susretnu, ne samo sada, već i u normalnim okolnostima, a svakako imaju veliki doprinos ukupnom funkcionisanju poslovanja. … Zato, velika zahvalnost celom Volvo timu koji predanim radom i nesvakidašnjim angažovanjem definiše Volvo reputaciju  na ovim prostorima.

I u danima koji dolaze poručujemo vlasnicima, korisnicima i vozačima Volvo kamiona i autobusa da su naši timovi u Novim Banovcima, Novom Sadu, Čačku i Doljevcu kod Niša spremni da, kao i uvek do sada, pruže usluge najvišeg nivoa, da pomognu u rešavanju svakog problema, da odgovore na svako pitanje i da opravdaju nadaleko čuven, višedecenijski renome Volvo brenda.