Kamioni

Besplatan pregled i dijagnostika za Volvo kamione u servisnom centru u Doljevcu

Za prvih 100 Volvo vozila nudi se mogućnost potpuno besplatnog pregleda i dijagnostike tehničkog stanja vozila u Volvo Trucks sevisno-prodajnom centru u Doljevcu kod Niša. Posebna pogodnost za vozila starija od 48 meseci: za otklanjanje nedostataka koji se utvrde prilikom dijagnostike odobrava se poseban popust na delove od 30%.
Besplatan pregled i dijagnostika za Volvo kamione

Vlasnici kamiona to već sasvim dobro znaju, ali Volvo Trucks ipak podseća da je za pouzdanu, ekonomičnu i dugovečnu eksploataciju vozila od presudne važnosti preventivno oktrivanje i otklanjanje kvarova, koje će na najbolji način obaviti ovlašćena radionica - sa stručnim, iskusnim osobljem, originalnim alatima i dijagnostičkim uređajima - i ugradnjom originalnih rezervnih delova. Time se umanjuje rizik da kamion otkaže u sred prevoznog zadatka, da se zaustavi na putu i tako prouzrokuje višestruku štetu, pre svega vlasniku, ali i korisniku transportne usluge. Preventivnim održavanjem se istovremeno izbegavaju veći troškovi za otklanjanje kvarova koji mogu da uslede jer se stručnim pregledom i dijagnostikom mogu sprečiti eventualni budući problemi u eksploataciji vozila.

Volvo Trucks nudi brojne mogućnosti i pogodnosti preventivnog i redovnog servisnog održavanja, već pri kupovini novog vozila, ali se za posebne servisne ugovore mogu opredeliti i vlasnici kamiona koji su već u eksploataciji. Vlasniku se za svako pojedinačno vozilo nudi individualni servisni plan, striktno prilagođen vrsti, uslovima i vremenskom ritmu eksploatacije, kao i finansijskoj dinamici njegovog poslovanja.

Ovom prilikom podsećamo i da za sve originalne rezervne delove koji se ugrade u ovlašćenoj radionici važi *dvogodišnja međunarodna garancija.

* Više detalja o uslovima dvogodišnje međunardne garancije možete pronaći na https://www.volvotrucks.rs/sr-rs/services/parts-accessories/parts.html