Kamioni

Centriranje trapa: mala investicija za veći profit

Zima je period u kojem su točkovi kamiona izloženi čestim štetnim uticajima. Razne neravnine od zaostalog leda ili snega i rupe na kolovozu štete Vašem vozilu.
Volvo Centriranje Osovina SRB FCB

Početak proleća je pravo vreme da posvetite pažnju trapu Vašeg vozila u vidu kontrole i podešavanja osovina na najsavremenijim mašinana.

Standardni tegljač sa loše podešenim trapom može imati čak 3% veću potrošnju goriva. Ovakve osovine uzrok su nestabilnog upravljanja, iziskuju veći napor vozača da vozilo drži na pravcu i generišu veći otpor vazduha obzirom da se pneumatici ne kreću istim putanjama što na kraju prouzrokuje nejednako habanje i preuranjenu zamenu.

Mi kao Vaši partneri na prvo mesto stavljamo profit Vaše kompanije i smatramo da preventivno održavanje i briga o vozilu u ovome igraju veoma bitnu ulogu.

Pozivamo Vas da iskoristite specijalnu akciju, koja važi od 03. maja do 03. avgusta 2023. godine za prvih 50 kupaca. Za svaki zakazani termin, dobijate besplatan pregled vozila sa osnovnom dijagnostikom.

Svoj termin možete zakazati na brojeve telefona 063 689 318 i 063 699 307 svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 h i subotom od 08:00 do 13:00 h.

Očekujemo Vas!