Kamioni

Finansiranje

Važno je da imate pravog finansijskog partnera kada je vaš kamion u pitanju. Onog koji razume vaš posao i uz vas je i u dobrim, ali i u teškim situacijama. Evo pet razloga zbog kojih su Volvo finansijske usluge idealan partner za kupovinu vašeg kamiona.

Brza i laka saradnja
 

Volvo finansijske usluge pružaju finansijske usluge za grupaciju Volvo više od 20 godina. Sa nama je lako poslovati, poznajete nas preko lokalnog zastupnika i kada vam je potrebna pomoć, brzo reagujemo.

Jedno rešenje ne odgovara svima
 

Kao što je svako od nas jedinstven, i vaš posao je takođe. Mi, zaposleni u Volvo finansijskim uslugama, to shvatamo. Želite li da prilagodite plaćanja tako da odgovaraju vašem prilivu novca? Želite li da položite veći deo uplate da bi vam mesečni računi bili manji? Tu smo da pomognemo. Time što vas upoznajemo i saznajemo više o vašem poslovanju i smeru u kom se razvijate, možemo da vam ponudimo rešenje koje vam najbolje odgovara. Rešenje koje danas ispunjava vaše potrebe, ali je i dovoljno fleksibilno da možete da se pouzdate u njega i u budućnosti.

Vaš partner za sve što vam je potrebno
 

Bilo da želite jedan kamion ili ceo vozni park, novi ili polovan, Volvo finansijske usluge mogu da vam pomognu da to dobijete. I to ne samo u smislu vozila – možemo obezbediti i sve delove i ugovore o servisiranju tako da budu dobri za vas i vaše klijente, kao i osiguranje da bismo vas zaštitili. Sve ove pogodnosti su dostupne preko vašeg lokalnog zastupnika firme Volvo Trucks.

Uz vas sve vreme
 

Zar ne bi bilo lepo da uvek dobro poslujete? Nažalost, poslovanje je ponekad bolje, a ponekad loše i može se desiti da naiđete i na druge prepreke u poslovanju. Razumemo i uz vas smo u dobrim, ali i u lošim situacijama. Kada se nešto dogodi, potrebno vam je da vam partner pruži podršku i da bude fleksibilan. Upravo to možete da očekujete od nas.

Drugi izvor finansiranja
 

Kreditnu liniju u banci je najbolje da iskoristite kao priliv novca za očuvanje likvidnosti za dnevne aktivnosti – ne za kupovinu kamiona i pratećih servisa. Zato je druga kreditna linija u okviru Volvo finansijskih usluga mnogo bolja opcija za finansiranje kupovine kamiona.

Kreditiranje na rate

Vlasništvo od prvog dana

Budite vlasnik svog kamiona. Omogućite održivo plaćanje. Iskoristite poreske olakšice. Naše kreditiranje na rate upravo tome služi. I zajam i kamion se prikazuju kao stavke na bilansu stanja. Šta je tu najbolje? Na kraju ugovora postajete vlasnik isplaćenog kamiona.

Kupovina na otplatu

Lak put do vlasništva

Želite li da postanete vlasnik kamiona kroz redovne i predvidljive uplate? Kupovina na otplatu je odgovor. Vaš kamion se prikazuje kao stavka na bilansu stanja. Kada uplatite poslednju ratu, on je vaš.

Finansijski lizing

Sloboda kupovine

Smanjite poreske obaveze: vaš kamion se prikazuje kao stavka na bilansu stanja. Na kraju ugovora imate dve opcije: da vratite kamion ili da ga kupite.

Finansijski lizing

Poreski efikasno finansiranje

Da li mislite da odbici za amortizaciju radi kupovine nisu efikasni? Finansijski lizing nudi ranije poreske olakšice. Na kraju ugovora imate dve opcije: produžite lizing uz nominalnu proviziju ili ostvarite neto prihod od prodaje.

Operativni lizing

Maksimalna fleksibilnost

Rešenje za iznajmljivanje sa svim otvorenim opcijama. Na kraju ugovora možete da vratite kamion, da ga kupite od nas ili da produžite lizing.

Operativni lizing

Maksimalna fleksibilnost

Rešenje za iznajmljivanje sa svim otvorenim opcijama. Na kraju ugovora možete da vratite kamion, da ga kupite od nas ili da produžite lizing. Osiguranje, kao i popravka i održavanje obuhvaćeni su ugovorom u cilju maksimalne sigurnosti.

Operativni lizing

Rešenje koje vas oslobađa briga

Bez rizika od amortizacije. Bez rizika od ustupanja. Bez glavobolje. Zato što iznajmljujete kamion. Mesečne uplate se knjiže kao troškovi. Na kraju ugovorenog perioda jednostavno nam vraćate kamion. Mi se brinemo za ostalo.

Ugovorni najam

Rešenje koje vas oslobađa briga

Bez rizika od amortizacije. Bez rizika od ustupanja. Bez glavobolje. Zato što iznajmljujete kamion. Osiguranje, kao i popravka i održavanje obuhvaćeni su ugovorom u cilju maksimalne sigurnosti. Sve to za jednu fiksnu mesečnu uplatu. Na kraju ugovorenog perioda jednostavno nam vraćate kamion. Mi se brinemo za ostalo.

Volvo Financial Services ne pruža poreske i računovodstvene savete. Kupac bi trebalo da konsultuje svoje koji se bave poreskim pitanjima ili službu računovodstva u vezi sa pojedinačnim slučajevima.

Da li želite da saznate više?

Naši stručnjaci za finansiranje će pronaći rešenje prilagođeno vama.
Pozovite ga ili ga posetite da bi vam dao najbolji paket.