Kamioni

SRBIJA

×
Specijalno napravljen za vaš kamion i vaše poslovanje

Volvo planiranje servisiranja

Kvarovi i hitne popravke smanjuju vašu radnu efikasnost i prihod. Proaktivno servisiranje i preventivno održavanje ih štite. Znači, isplati se planirati. Dobra vest je što mi to radimo za vas. Volvo plan servisiranja je specijalno napravljen za vaš kamion i vaše poslovanje. Vaši dolasci u radionicu su isplanirani, pa su zastoji minimalni, a radna efikasnost optimalna. I potpuno je besplatno.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Prilagođeno vašem kamionu

Teški radni uslovi povećavaju standardno habanje kamiona. Manja kilometraža zahteva manje održavanje. Ono što važi za jedan kamion ne mora da važi za vaš. Nakon analize vaših potreba, korišćenja i poslovanja, razvijamo individualan plan servisiranja na osnovu koga se vaš kamion servisira baš onako kako treba, ni manje ni više od toga.

Planiranje servisiranja – način rada

Korak 1: Unos podataka

Na početku besplatnog planiranja servisiranja, u svoj sistem unosimo tačnu specifikaciju vašeg kamiona, vrstu primene i godišnju kilometražu. 

Korak 2: Identifikacija
Nakon testiranja mogućeg uticaja raznih servisnih intervala na radnu efikasnost vašeg kamiona, određujemo savršen nivo održavanja.

Korak 3: Planiranje
Koristimo vaše podatke za pravljenje individualnog plana servisiranja u kome se vidi kada kamion treba da se servisira i na šta tačno treba da se obrati pažnja, tako da uvek znate šta vas očekuje.

Korak 4: Servisiranje

Kada se trenutak za planirano servisiranje približi, unapred vas zovemo da biste lakše isplanirali aktivnosti svog voznog parka. 

Korak 5: Fino podešavanje
Pri svakom dolasku vašeg kamiona u radionicu, analiziramo njegove potrebe i optimizujemo vaš plan tako da kamion ili vozni park uvek koristite na najbolji način.

Hajde da planiramo zajedno

Zastupnik za Volvo Trucks će vam besplatno napraviti plan servisiranja i odgovoriće na sva vaša pitanja u vezi sa servisiranjem.