Kamioni

Volvo planiranje servisiranja

Kvarovi i hitne popravke smanjuju vašu radnu efikasnost i prihod. Proaktivno servisiranje i preventivno održavanje ih štite. Znači, isplati se planirati. Mi to radimo za vas. Volvo plan servisiranja je specijalno napravljen za vaš kamion i vaše poslovanje. Vaši dolasci u radionicu su isplanirani, pa su zastoji minimalni, a radna efikasnost optimalna. I potpuno je besplatno.

Prilagođeno vašem kamionu

Teški radni uslovi povećavaju standardno habanje kamiona. Manja kilometraža zahteva manje održavanje. Ono što važi za jedan kamion ne mora da važi za vaš. Uz povezano planiranje servisiranja, koristimo tehnologiju za povezivanje ugrađenu u vaš kamion da bismo utvrdili njegove jedinstvene potrebe za održavanjem. Zatim delujemo proaktivno da bismo optimizovali vaš plan servisiranja. Sve to da bismo obezbedili da se vaš kamion servisira baš onako kako treba – ni više, ni manje.

Ugovor o održavanju
 

Volvo ugovor o održavanju je servisni plan za rad u stvarnim uslovima. On uključuje povezano planiranje servisiranja, gde koristimo tehnologiju za povezivanje ugrađenu u vaš kamion kako bismo daljinskim putem proverili standardno habanje određenih komponenti. Zatim ćemo vas proaktivno kontaktirati, koristeći podatke o kamionu radi optimizacije vašeg plana održavanja. Na taj način posete radionici mogu da se planiraju u skladu sa stvarnim korišćenjem i stanjem vašeg kamiona. Osim toga, to obezbeđuje da same posete budu efikasnije i da delovi uvek budu na raspolaganju. Sve to kako bi vaš kamion bio u voznom stanju i spreman za rad.

Planiranje servisiranja – način rada

Korak 1: Unos podataka

Na početku besplatnog planiranja servisiranja, u svoj sistem unosimo tačnu specifikaciju vašeg kamiona, vrstu primene i godišnju kilometražu. 

Korak 2: Identifikacija
Nakon testiranja mogućeg uticaja raznih servisnih intervala na radnu efikasnost vašeg kamiona, određujemo savršen nivo održavanja.

Korak 3: Planiranje
Koristimo vaše podatke za pravljenje individualnog plana servisiranja u kome se vidi kada kamion treba da se servisira i na šta tačno treba da se obrati pažnja, tako da uvek znate šta vas očekuje.

Korak 4: Servisiranje
Putem povezanog planiranja servisiranja, daljinskim putem proveravamo stvarno korišćenje i servisne potrebe vašeg kamiona. Zatim ćemo vas proaktivno kontaktirati kako bismo blagovremeno zakazali servisiranje vašeg kamiona.

Korak 5: Fino podešavanje
Pri svakom dolasku vašeg kamiona u radionicu, analiziramo njegove potrebe i optimizujemo vaš plan tako da kamion ili vozni park uvek koristite na najbolji način.

Hajde da planiramo zajedno

Zastupnik za Volvo Trucks će vam besplatno napraviti plan servisiranja i odgovoriće na sva vaša pitanja u vezi sa servisiranjem.