Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Iskorišćavanje svakog puta na najbolji način

Prevoz u delatnosti hemikalija i nafte

Vi ste stručnjak – svi se oslanjaju na vaše odluke i veštine. I kao iskusni vozač, znate da vam prava oprema pomaže da upravljate rizicima i održavate produktivnost. Nudimo rešenja za prevoz koja zadovoljavaju stroge zahteve i pomaže vam da ih ispunite pri svakoj isporuci. Obratite nam se u vezi sa kamionima koji su lagani i brzi bez kompromisa u vezi sa bezbednošću ili pouzdanošću.

Volvo FM

Prostrane kabine u koje se lako ulazi

 

Glavne informacije o proizvodu

Izlazna snaga: 330–500 KS.

Bezbedne i udobne kabine u šest veličina. Optimizovan za laku šasiju i efikasan transport. Fleksibilna šasija za postavljanje nadgradnje.

 

Opcije goriva

Dizel, tečni prirodni gas, biodizel, HVO.

 

Glavne karakteristike

Elektronska kontrola stabilnosti – ESC. Volvo dinamičko upravljanje sa ličnim postavkama i pomoćnom funkcijom za stabilnost. Kočioni sistem za vanredne situacije pri čeonom sudaru. Lake komponente šasije.

Volvo FH

Izuzetna udobnost

 

Glavne informacije o proizvodu

Izlazna snaga: 420–540 KS.

Prostorne i udobne kabine u pet veličina. Optimizovan za zahtevan dugolinijski transport. Fleksibilna šasija za postavljanje nadgradnje.

 

Opcije goriva

Dizel, tečni prirodni gas, biodizel, HVO.

 

Glavne karakteristike

Elektronska kontrola stabilnosti – ESC. Volvo dinamičko upravljanje sa ličnim postavkama i pomoćnom funkcijom za stabilnost. Kočioni sistem za vanredne situacije pri čeonom sudaru. Lake komponente šasije.

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Mala težina za veći teret 
Pravimo kamione za prevoz u delatnosti hemikalija i nafte i prevoz rasutog tereta sa vrlo malom težinom šasije. I sve to vodi povećanoj nosivosti.

Dynafleet
Dynafleet usluge olakšavaju praćenje učinka kamiona, kao i efikasnosti i bezbednosti vozača. Napravite izveštaje na osnovu velikog broja parametara za nekoliko sekundi i otkrijte razlog zašto neki vozači troše više goriva od drugih. Brza i precizna usluga vam pomaže da identifikujete potencijalno poboljšanje u pogledu troškova goriva, ekološkog otiska i bezbednosti.

I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom 
I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom nudi lako i dinamičko ubrzavanje. Savršeno ako prevozite tečnost. 

Volvo dinamičko upravljanje na vaš način 
Da li tražite savršenu stabilnost i kontrolu pri svakoj brzini u kombinaciji sa manjim pritiskom na ramena? Pogledajte Volvo dinamičko upravljanje izbliza. 

Ponašanje i podrška na putu 
Naši kamioni uvek nude odlično ponašanje na putu i kontrolu za volanom. I uvek imate najbolju podršku na tržištu. Elektronska kontrola stabilnosti pomaže u održavanju kursa bez ikakvog proklizavanja. Volvo dinamičko upravljanje sa pomoćnom funkcijom za kretanje u traci otkriva i ispravlja nenamerno skretanje u drugu traku. A kočioni sistem za vanredne situacije će se aktivirati ako se previše približite vozilu ispred sebe. Samo da navedemo nekoliko primera. Ima još, razgovarajte sa distributerom.

Vidljivost
Naše kabine nude odličnu vidljivost zahvaljujući velikim površinama prozora i dobro dizajniranim retrovizorima. Možete dodati do osam kamera – jedna od njih je kamera u uglu putnika, koja se nalazi u retrovizoru na suvozačevoj strani.

Optimizacija uz I-See
I-See koristi podatke o topografiji za optimizovanje brzine i promene stepena prenosa na vašim linijama radi ekonomične potrošnje goriva

Kamioni na gas 
Naše kamione na gas pokreće tečni prirodni gas koji momentalno smanjuje emisiju CO2 dok održava učinak i produktivnost.

Vozite bezbedno nizbrdo uz Zajedničku kočnicu
Kamion i prikolica su potpuno natovareni niz nagib. Zajednička kočnica aktivira kočnice točkova na prikolici kako bi ispravile kombinaciju vozila i izbegla zanošenje.

Volvo Zlatni ugovor 
Najbolji način da osigurate radnu efikasnost je Volvo Zlatni ugovor, koji uključuje kompletno preventivno održavanje i popravku kamiona po fiksnoj mesečnoj naknadi. Kamion takođe daljinski komunicira sa radionicom kako bi vaše posete bile efikasnije. Kamion se održava u najboljoj mogućoj formi i imate potpunu kontrolu nad troškovima. Ako vam kilometraža varira, koristite Flexi-Zlatni ugovor koji nudi istu pokrivenost, ali se naknada prilagođava ritmu vašeg poslovanja.

Referentni klijent

Pošto mnogo koristimo kamione – ponekad i do 7.500 sati godišnje – vrlo je važno da imaju malu sopstvenu masu.

Pronađite odgovarajuću formulu

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za transport hemikalija i nafte.